Chceš vystúpiť astrálne a potom ... sa to stane!

Je velmi pravděpodobné, že při tvém astrálním vycestování zažiješ podobný zážitek jako Áďa!

" Okolo 2 v noci som si šla ľahnúť. Bola som už riadne unavená tak som si začala uvoľňovať telo ale po chvíli som zaspala. Mala som neprijemny sen z ktorého som sa chcela zobudiť, keď som sa zobudila a vstala z postele, znova sa ten sen opakoval. Čiže som sa vlastne nezobudila toto sa opakovalo asi 3 krat až som buchala rukou nech ma už konečne zobudia.

Zrazu som teda ležala na posteli ale neviem či to bol zasa sen či som sa zobudila som cítila ako sa pohojdávam až tak, že som sa skoro prevrátila na brucho ako vo vode. Tak som sa potešila, že som konečne rozhýbala astrálne telo.

A zrazu som bola pod stropom v tej izbe, čo som spala. Videla som pred sebou stenu a dvere, tak som si povedala, že však ja dokážem prejsť cez dvere, tak som v pohode prešla na druhú stranu.

A tak som letela cez dom a videla som nejakých ľudí, ktorých som nepoznala. Bola to nejaká partia mladých ľudí, ktorí šli so mnou. Sprevádzali ma, stále som nevedela teda, či astralne cestujem, či čo sa so mnou deje. Držali sme sa za ruky, tak som si pomyslela, že keby som astralne cestovala, tak by som necitila dotyk ruky. Tak som sa pozrela na svoju ruku, že ako vyzerá a bola skoro priehľadná, ale mala svoj tvar a keď som s ňou zamávala, tak okolo nej som videla pohyb vzduchu, bolo to úžasné.

Potom sme sa ocitli niekde von, neviem kde, bola tma a tá partia mladých ľudí boli velmi veselí, šťastní presne ako ty. Potom som zistila, že hovoria po česky, tak som sa ich pýtala, prečo som v Čechách, keď ja som slováčka a oni že všetko má svoj dôvod. Cítila som sa s nimi veľmi dobre.

Potom som zrazu v diaľke v tme videla krásne svetielkujúce farby a zrazu dopadlo niečo z toho na zem, vyzeralo to ako dúha, ale oveľa krajšia žiarivejšia. Tak som sa ich opýtala, čo to je a oni že NÁDEJ.

Tak som doslova priletela k tomu a tá dúha sa premenila na ženu, ktorá bola veľmi milá, nikdy som ju nevidela, ale mala som pocit, že ju poznám. Tak som sa jej opýtala, či astrálne cestujem, ukázala som na svoju ruku, či je toto moja duša a či moje telo spí a ona odpovedala ÁNO. Tak som bola spokojná a šťastná.

Potom sme prišli ku nejakej reštaurácii a opýtala som sa, že či ideme jesť a pomyslela som si, že v astráli jedlo nechutí a v tom som sa zobudila.

Celé cestovanie trvalo asi 1hod a bol to pre mňa silný zážitok."

Odpovedá Sidris

Tvoje zaspanie je fenomenálny zážitok! Je veľmi pravdepodobné, že si zažila veľmi špecifický druh astrálneho cestovania, kedy si bola svojimi sprievodcami vedená do vyšších astrálnych sfér. Tieto zážitky sú často cennejšie, než samotné astrálne cestovanie v hmotnej sfére.

Priebeh Tvojho vnímania je sám o sebe úžasný, poďme sa ním pokochať.

1) Sen

Ideš unavená spať o druhej ráno a niekoľkokrát vo sne vstávaš.

2) Lucidný sen

Svojim vedomým búchaním o stôl si sa zobudila do lucidného sna a jednoduchým chcením preletela dverami.

3) Návšteva vyšších astrálnych sfér

Dostala si dar vstupu do vyšších sfér, pretože si mala pevnú vôľu, vedela si, čo chceš, a tiež to stále opakovala a chcela.

Prechádzaš so svojimi sprievodcami až do nekonečnej astrálnej sféry, ktorú poznáš podľa čiernej farby, stále veľmi reálne existuje. Nachádzaš sa teraz v astrálnom priestore, ktorý je nad hmotou. Tu nie sú tvary a hmota potrebná. Ty si tam reálnejšie, než v hmote.

4) Najvyššie astrálne sféry, poznanie duchovných sfér

Cez tmu prechádza svetlo, vnímaš pokoj a krásu. Tu nič nepotrebuješ, len pokojnú myseľ samej seba. Stretávaš sa so sprievodcom, ktorý ťa jemne zoznamuje s týmito sférami. Radí, pomáha, podporuje.

5) Návrat

Z najvyšších astrálnych sfér ste zostúpili najprv do nižších astrálnych sfér, kde opäť existujú tvary, ktoré poznáme, keď sa nachádzame v hmotných telách. A potom si pripravená k návratu.

Gratulujem!

Túžila si spoznať astrálne cestovanie, avšak svojou pokojnou a láskyplnou mysľou si prežila ešte oveľa viac. Už navždy budeš vedieť, nie veriť, ale priamo poznať a vedieť, aké to je, spoznať svoj život nezávisle na hmotnom tele, ba oveľa viac, aké je to, cestovať do najvyšších astrálnych sfér až k letmému poznaniu božských mentálnych sfér.

Odteraz ti všetko poznanie pôjde oveľa ľahšie, pretože pôjdeš do miest, ktoré poznáš, a intuitívne budeš prechádzať od najnižších astrálnych sfér, kde sa pohybuješ v hmote svojim astrálnym telom, až po najvyššie astrálne sféry, až za božskú ničotu a ďalšie univerzum.

Rozhodne trénuj ďalej lucidné snívanie a každý večer si Určuj, že chceš astrálne cestovať pre poznanie vyšších sfér. Výborne!

Ďakujem, že existuješ,
ďakujem, že sme sa spoznali na astrálnom cestovaní,

ďakujem, že si chcela poznávať a išla ďalej za poznaním,
ďakujem, že si naozaj dôverovala svojej vnútornej láske.
Ďakujem, AĎA, že si užívaš tak nádherný svet a ukazuješ ho ďalším úžasným ľuďom pre možnosť tvoriť a užívať si celkom vedome.

PS: Pri našom spoločnom astrálnom cestovaní sa učíme, ako efektívne krátkodobo vystúpiť z hmotného tela a opäť sa príjemne navrátiť, viac na našom

online kurze Astrálne Cestovanie.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať