Sidris rodina: Ohováranie astrálneho cestovania

Dobrý deň, už dlhšiu dobu premýšľam o AC. Ale poznám len tú teoretickú časť. Tú praktickú nie. Chcel by som vycestovať, ale počúvam ako od mamky, tak od známej, ktorá rozumie duchovným veciam, že AC je veľmi nebezpečné, pretože si k sebe môžete do fyzického sveta pritiahnuť astrálne bytosti (larvy, Vampirov, niekedy aj démonov) Ako to teda s tými bytosťami je? Môžem požiadať anjela alebo duchovného sprievodcu, ktorý ma bude celú cestu sprevádzať a chrániť? Môže AC ovplyvniť môj život, alebo po duchovnej aj psychickej stránke? Vďaka za odpoveď.

Naozaj veľa povier a klebiet koluje o astrálnom cestovaní, a ako to býva u všetkých klebiet, šíria ich ľudia, ktorí danej téme pramálo rozumejú a vlastnú praktickú skúsenosť nemajú.

Ľudia sa prirodzene boja neznámych vecí, a ak sú k tomu ešte nehmotné, tak strach niekoľkonásobne rastie.

Predpokladám, že vaša mamička a známa s astrálnym cestovaním nemajú vlastnú praktickú skúsenosť, a keďže sa o vás boja, tak úplne pochopiteľne sa vás od tejto úplne prirodzenej skúsenosti snažia odradiť.

Negatívne informácie však môžete počuť aj od astrálneho cestovateľa, ktorý skutočne opustil svoje hmotné telo a navštívil astrálne sféry. Poobzeral sa tam, čokoľvek ho vydesilo a odvtedy prehlasuje, že astrálne cestovanie je nebezpečné.

Už samotné vystúpenie z tela je natoľko silný zážitok, že ak na neho človek nie je pripravený a vystúpi napr. samovoľne bez akýchkoľvek predošlých skúseností, tak to na neho naozaj môže pôsobiť negatívne. Rovnako ako na človeka, ktorý nikdy nebol na kolotoči, a hneď ho posadíte na horskú dráhu. Tento človek bude vydesený, bude sa mu robiť zle a bude prisahať, že už ho na to nikto nikdy nedostane. Keď si tohto vydeseného človeka k sebe vezmeme a všetko mu vopred vysvetlíme, poradíme mu pár trikov, ako zvládať nevoľnosť, tak tento človek pôjde na horskú dráhu úplne pripravený a bude to pre neho nádherný zážitok.

Preto zisťujte informácie od skúsených dlhoročných astrálnych cestovateľov, ktorí majú s astrálnym svetom bohaté skúsenosti a už vedia, ako tam všetko funguje.

Od ostatných ľudí všetky informácie berte značne s rezervou.

A teraz k samotným vašim otázkam:

Anjel a duchovný sprievodca

V astrálnej sfére je najlepšou obranou vaša pevná myseľ. Existuje tam len prítomnosť, teda na čo pomyslíte, to sa hneď stane. Tam ste doslova tvorcom svojej reality. Teda ak máte pevnú myseľ, ktorú ovládate, je astrálne cestovanie úplne bezpečné a sprievodcu nepotrebujete.

Návod, ako ovládnuť svoju myseľ, si môžete prečítať tu.

Alebo môžete ísť postupnou cestou Vládca Sily, kde se všetko potrebné naučíte.

Dalšou užitočnou ochranou je vytvorenie vlastnej sféry, do ktorej vám nikdy žiadna bytosť či iné vedomie nemôže zasiahnuť. Ani najskúsenejší astrálny cestovateľ nedokáže preniknúť cez túto sféru.

Larvy, vampíri a démoni

Tu vás možno trochu prekvapím, ale mať pri sebe akúkoľvek z vyššie uvedených energií je vo fyzickom tele zákernejšie, než v astrálnom. Keď sa v astrálnej sfére stretnete s akoukoľvek bytosťou, máte tú výhodu, že ju vidíte a len poviete: "NIE" a bytosť okamžite zmizne.

Kdežto vo fyzickom svete tieto energie bežný človek nevidí ani nevníma, takže je pod ich vplyvom dlhodobo a je mu to úplne jedno.

Larva sa dá celkom ľahko vytvoriť pomocou závislosti, nech je to na alkohole, cigaretách alebo televízii. Je to energia, ktorú sme sami vytvorili, a ona následne získala pud sebazáchovy, takže ovplyvňuje naše myšlienky a správanie natoľko, že nás udržuje pri závislosti.

Upíry, démoni a fantómovia ... Všetky tieto "bytosti" sú si veľmi podobné, len sa líšia v spôsobe svojho vzniku a udržiavania.

Teda tieto energie môžu napáchať viac škody, keď sme v hmotnom tele a astrálne sily nevnímame, ako keď ich stretneme v astrálnej sfére, kde sa s nimi môžeme veľmi ľahko "vysporiadať".

Obranou proti tomuto cudzopaseniu je opäť vytvorenie vlastnej sféry a ovládanie vlastných myšlienok. To je alfa a omega všetkého.

Ako AC ovplyvňuje život, psychiku a duchovné pochopenie?

Jedným slovom: VEĽMI

Nič nezostane tak, ako to teraz je. Astrálna sféra je totiž pocitovo oveľa reálnejšie než fyzická. Takže budete mať pocit, že tam žijete a tu vo fyzickom svete snívate. Úplne prakticky zistíte, že realitu okolo seba doslova tvoríte vy pomocou svojich myšlienok. Vrátite sa do hmotného tela a všetko, čo budete robiť, už nebude kvôli tomu, že musíte, ale že chcete. Čokoľvek nebudete chcieť robiť, tak robiť jednoducho nebudete. Začnete život v hmote brať ako určitú hru a budete vedome v hre tvoriť.

Všetko sa zmení, ale k lepšiemu. Rozhodne je lepšie žiť vedome a tvoriť si svoj život podľa svojich najvyšších úmyslov a najdokonalejších snov, než ísť na autopilota a nechávať sa ovládať okolitými vedomiami a hmotou samotnou.

Ktokoľvek astrálne vycestuje, hoci len jediný raz za svoj život, žije oveľa kvalitnejší a uvedomelejší život. Stačí sa tohto poznania nebáť, ale pochopiť ho a využiť v praxi k tvoreniu svojho dokonalého života.

Teda neváhajte a preštudujte si návod na astrálne cestovanie a hneď všetko uveďte do praxe, nech získate vlastné poznanie.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať