Rituálne predmety - áno či nie?

Prečítala som niekoľko kníh o čarodejníctve a už som myslela, že som konečne našla čo som hľadala. Len jedna vec mi stále vŕtala hlavou. Hneď ako ma táto téma začala zaujímať, zapísala som si do svojho denníčka: '' Chcem byť čarodejnicou, aby som sa naučila plne ovládať svoju energiu a dokázala vďaka tomu liečiť fyzické i psychické choroby.

Chcem vedieť pomáhať všetkým bytostiam k uzdraveniu a radosti zo života ''. V knihách o čarodejníctve som našla hŕbu zaujímavých cvičení a spôsobov ako rozšíriť svoje vedomie. Ale hlavne tiež dlhé zoznamy nevyhnutných pomôcok, predmetov, amuletov, talizmanov, symbolov, atď .... Popisy najrôznejších zložitých rituálov za použitia vyššie uvedeného, ​​samé prísne pravidlá (v každej knihe samozrejme iné), vzývanie všemožných božstiev nespočetných rôznych panteónov a ďalšie a ďalšie nutné náležitosti.

Stále vo mne hlodal pocit, že to všetko k ovládnutiu svojej sily a naučenie sa s ňou pracovať predsa nemusí byť nutné. Že netreba žiadne podporné prostriedky. A ako mi to tak vŕtalo hlavou čím ďalej viac, ocitla som sa zrazu na Vašich stránkach, už ani neviem ako. Ešte v ten deň som podľa Vášho návodu dokázala uvidieť slabú auru svojej ruky, bola som úplne nadšená. druhý deň ráno som to skúsila v kúpeľni pri plnom svetle proti múru a videla som aj farbu.

Ruka mi žiarila svetlo modro.Taká nádhera! Kochám sa tým teraz niekoľkokrát denne, napríklad aj v práci na WC proti bielym kachličkám :-). Ďalší deň som pozorovala kolegu zozadu keď sedel pri počítači a bingo! Videla som slabú auru jeho hlavy.

No a ešte v ten deň som sa s nadšením prihlásila do Vášho kurzu Vládca Sily, pretože všetko čo som zatiaľ na vašich stránkach láskyplného sveta stihla prelúskať mi dáva dokonalý zmysel a už sa nemôžem dočkať, čo všetko ma s Vašou pomocou čaká. Ďakujem že ste a prajem krásne dni. "
Johana

 

"Váš príbeh je naozaj veľmi zaujímavý a je krásne, ako ste sama behom chvíľky dospela k precitnutiu nad hmotu - nie je treba hmotu (talizman), aby som ovládla svoju nehmotnú energiu."
Petra Kučerová

Pripomenutie

Zo začiatku môžu talizmany a amulety mnohým ľuďom pomôcť. Je to pripomienka, symbol, určitého aktu. Keď sa rituálne predmet používa stále k tomu istému účelu, stane sa pre naše vedomie veľmi silným spúšťačom sily - vezmem tento kameň do ruky a ucítim svoju energiu. Ale oni nepotrebujú kameň, aby zacítili svoju silu, dokážu to aj bez tohto amuletu, ale je to pre nich ťažké prijať, je ťažké prijať, že oni sú Vládcovia svojej Sily. Svoju silu odovzdali amuletu. Namiesto toho, aby sa sebavedome postavili a nacítili svoju silu pomocou pevnej vôle, intuície a ďalších vybudovaných mentálnych schopností, si vezmú barličku v podobe hmoty. V hmote sa pohybujeme a je nám veľmi blízka, preto je tak jednoduché mať rôzne amulety pre šťastie. Pre naše vedomie aj podvedomie je príjemnejšie prijať, že podkovička nám prinesie šťastie, než aby sme prijali zodpovednosť za svoj život a priznali si, že to my, naše myšlienky, nám priniesli šťastie.

Hmota sťahuje vedomia do pevnosti

Na druhú stranu sú hmotné predmety veľmi užitočné vo chvíľach, keď človek nedokáže ešte plne ovládať svoju myseľ a trpia napr. Silnými depresiami. Takýto človek príde za nami do terapeutickej miestnosti so žiadosťou o pomoc. Človek trpiaci depresiami po väčšinou neovláda svoju myseľ, a tak je veľmi zložité ho vziať do hlbokých stavov vedomia. Preto dotyčného vezmeme do hlbokej relaxácie mysle, aby prežil žiadúci pokoj mysle a priradíme k tomuto stavu hmotný predmet (napr. Kamienok). Potom keď kedykoľvek na príslušného začnú dorážať depresie, stačí mu chytiť kamienok do dlane a hneď si dokáže pripomenúť pokoj, ktorý prežil u nás na lehátku. Vďaka tomu začne postupne ovládať svoju myseľ a postupom času zvládne odložiť aj kameň a prevziať úplnú zodpovednosť za svoje myšlienky.

Cesta s pomocou

Teda Keď je všetko vykonané správne a precízne, môže byť amulet pomôckou, barličkou. Otázkou je, či u tejto barličky zostaneme a nebudeme sa učiť "sami chodiť", alebo pôjdeme vedome za svojím a všetky barličky postupne odložíme.

Vlastná cesta

Cesta Vládca Sily učí všetku silu ovládnuť prostredníctvom nášho vedomia, našej silnej vôle a pevnej mysle. Nič viac nie je potrebné. Zároveň sa snažíme odovzdať, že oveľa lepšie poznanie je praktické ako teoretické. Preto cesta Vládca Sily je postavená na praxi s minimom teórie. Chceme, aby každý Vládca k poznaniu dospel sám, k svojmu vlastnému, aby nehľadal v meditáciách to, čo načítal v knihách, ale aby spoznával sám seba, a to na čo je pripravený.

Dôkazné potvrdenie

Niet krajšieho dôkazu, kedy niečo sami objavíme v meditácii, pri mentálnom či astrálnom cestovaní a neskôr za nami príde kamarát, ktorý sa chce s nami baviť o znalostiach, ktoré sa dočítal v knihe a my s údivom zistíme, že to, čo sa tam píše sme naozaj zažili, bez toho aby sme o tom skôr len tušili. To je potvrdenie, ktoré všetci hľadáme. Je veľký rozdiel prečítať si v knihe, že napr. Anjel je taký a taký, nájdeme ho tam a tam. My tam svojim vedomím ideme a naozaj ho tam uvidíme. Ale v tú chvíľu si už môžeme povedať ..."no áno .. čo keď som si to ale len vymyslel a predstavil na základe tej knihy?" Alebo keď sami toho anjela stretneme a neskôr zistíme, že náš zážitok sa úplne zhoduje s popisom z knihy. Teda mi odporúčame presný opak, než je momentálny trend v spoločnosti. Hovoríme: Málo čítajte a študujte rôzne materiály, ale o to viac času venujte praxi a vlastnému poznaniu.  

Komentáre

"Dobrý deň. Krásne a samozrejme múdro napísané! Všetky vaše textové správy v emailoch si prežívam. A veľmi mi osobne pomáha aj to, že viem, že ste a akí ste! Už len toto ma posúva kamsi ďalej. S láskou vás oboch zdravím."
Zdenka

 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať