Vycestovala som astrálne?

"Pred nedávnom som našla vaše stránky a keď mi vyjde chvíľka, rada k vám nahliadnem. Prežila som astrálne cestovanie, teda skôr vytelesnenie, bolo to prvýkrát, mám tak pár nejasností, môžem prosím? ..

Večer som si ľahla, uvoľnila sa a v duchu si predstavila, že letím do oceánu čistých energií a blaha a tam si chvíľku pobudnem, než zaspím.

Nemohla som vôbec zaspať a cítila som sa stále čulo, hoci som chcela spať, ale asi som sa do polospánku dostala.

Zrazu som zacítila alebo počula také vrčanie vo vnútri hrude, zosilňovalo a zoslabovalo, potom som zreteľne počula v mieste, kde spí môj syn nad ním hovoriť nahlas ženský hlas, hovorila som si, ako tu niekto môže byť, kde sa berie ten hlas, a v tej chvíli som sa chcela otočiť na bok a akoby som sa vylúpla z tela a bola pri strope.

Nedivila som sa, napadlo ma hmlisto vytelesnenie, obletela som miestnosť a povedala si, že sa pozriem von cez balkónové dvere, vraj to ide ... Na prvýkrát ma tie dvere nepustili, potom áno a ja som bola nad balkónom, bála som sa trochu sa pustiť ďalej, podo mnou bola čierna tma, len vpravo som zazrela listy stromu, potom bola okolo mňa tma a ja som si povedala, že keď môžem lietať, tak niekam poletím, napadla ma babička, ale hneď, že to je ďaleko 80km :) ( Poznámka láskyplného Sveta - priestorová vzdialenosť v atrálnom cestovaní nehrá rolu, počas okamihu ste kdekoľvek)

Mala som radosť, nedávno som sa bavila o vytelesnení s priateľkou, ktorej sa to podarilo, povedala som si, že poletím za ňou jej to povedať, ocitla som sa v nejakom dome a bola tam dosť tma a hneď som si povedala, že predsa nebudem niekoho strašiť v noci, že to je hlúposť a bola som späť v našom paneláku.

Pomyslela som na telo, maličkú sekundu som zostala kúsok nad telom, akoby to nešlo, ale potom som si povedala, som v poriadku vo svojom tele a bolo to dobré, bola som späť a prebudila som sa .. Bolo mi trochu nevoľno a nemohla som zaspať , kým som nezjedla kúsok banánu.

Ráno som o tom premýšľala. Z hlasu ženy si nič nepamätám, hovorila monotónne, ako nejaké vysielanie, akoby asi nie ku mne, neviem, prečo tam bola ?, svoje telo som nevidela, nejako ma nenapadlo sa po ňom pozrieť, strom mal listy a je január .., všade bola tma a ja som nevedela, čo daľej..mala som predstavu, že budem lietať a uvidím ďaleké kraje .. :-), ak to bolo vytelesnenie, rada by som v tom pokračovala, len neviem, ako na to, bolo to neplánovane, určite budem čítať vaše články, verím, že nájdem veľa informácií, ďakujem, že tu sú.

Tiež ma zaujal Vládca Sily, vidím v tom slobodu a veľa nového učenia a objavovania, len som nepochopila platba je za mesiac alebo za stupeň?

Ďakujem za odpoveď a prajem krásne dni. "
Lenka

Krásny deň Leni, 

to, čo popisujete naozaj vyzerá na astrálne cestovanie - ak ste všetko vnímala veľmi reálne, snáď aj reálnejšie než vo vašom fyzickom tele.

Temnota vs svetlo

Temnota okolo vás ukazuje, že ste sa dostala do vyššej astrálnej sféry, alebo niekam na prechode medzi nízkou (svet, ktorým seba momentálne vnímate) a vyššou (sféra, ktorá je len vaša a tvoríte si v nej všetko podľa svojej ľubovôle a je buď čierna alebo biela).

Navrát do tela

Aj to, že stačilo len pomyslieť a bola ste okamžite pri tele a po návrate vám bolo ľahko nevoľno od žalúdka, sú dostatočné dôkazy o tom, že ste prežila astrálne cestovanie. Teda len, či to bolo veľmi reálne a alebo ľahko ako vo sne.

Mentálne cestovanie

Keď všetko bolo hmlisté a nejasné, jednalo sa o mentálne cestovanie, ktoré je vo svojej podstate oveľa cennejšie než astrálne cestovanie. Vďaka mentálnemu cestovaniu (cestovanie našim duchom / vedomím) sa dostaneme aj za hranice nášho univerza, čo pomocou astrálneho cestovania nemožno.

Ďalej sa dá mentálne cestovanie využiť pri nacítení ostatných ľudí, aké majú choroby, na liečenie týchto chorôb a celkovo na akékoľvek láskyplné pôsobenie.

Avšak vďaka mentálnemu cestovaniu nevidno detaily hmotného sveta, všetko je akoby v hmle, ktorú prestupuje svetlo slnka. Teda vidíte obrysy, ale presne definovať, o aký predmet sa jedná, je veľmi náročné.

Astrálne cestovanie

môžete trénovať pomocou jednoduchého návodu. Stačí sa tejto činnosti venovať 15 minút denne, nie je nutné viac - teda úplne uvoľniť svoje fyzické telo, pokúsiť sa vystúpiť a pokiaľ sa nepodarí do 5 minút, opäť postupne zaľahnúť do fyzického tela a skúsiť ďalší deň. Každý, kto vytrval a trénoval každý deň, skôr či neskôr vystúpil.
Dôležitá je tu dôslednosť a pevná vôľa. Tu prikladám návod, ktorý zvládnete sama,
Astrálne cestovanie je úžasné a sami ho učíme priamo na našom online kurze Astrálne cestovanie.

Cesta Vládca Sily

sa platí za celý blok a tak s nami prejdete prvý, druhý aj tretí stupeň :)

Prvý stupeň je minimum na to, aby sme žili lepší život, oslobodili sa od okolitých vplyvov a začali tvoriť. Ďalšie stupne vedú už do hlbšieho poznania.

Až postupne si budete úplne tvoriť svoj život, podľa toho, aký ho chcete mať vy sama. A celé vaše okolie sa spojí v tom, aby vám pomohlo, pretože aj ono vnútorne ucíti, že tým bude žiť lepší život. Budete tvoriť váš svet a pokiaľ bude láskyplný, tak vám budú všetci a všetko na pomoc a pôjdete míľovými krokmi.

Je toho naozaj veľa, čo poznávať, ale to, čo by som odporúčala úplne každému a praktizujeme to už aj u našich detí s obrovskými úspechmi je prvý stupeň Vládca Sily. Malo by sa to učiť na základných školách :)

 

Korektúru nám robí Jaroslav Hála, veľmi Ti ďakujeme priateľu.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať