Ako získať svoje ideálne "ja", utvorte si charizmatické dvojča

"Sny sú mocné. Počula som o jednej technike. O "dvojičke". Vo snovom svete si vytvoríte "dvojča", to, čím chcete byť. A potom ho požiadate, aby vás naučilo to, čím je. Ide o trénovanie samého seba. Takto sa človek vraj môže stať čímkoľvek. Čo mi o tom poviete, prosím? Dosť ma to zaujíma, pretože sny sú moja špecialita :) Každú noc mám hrozne živé sny. Niekedy si pamätám aj tri sny za noc, čo sa mi zdali."

Sny sú naozaj mocné a oznamujú nám hŕbu potrebných informácií, dávajú nám možnosť precitnúť z automatického správania a úplne ovládnuť náš život vrátane toho snového, pomocou lucidného snívania. Je to skvelý tréning pre naše vedomie. Avšak technika, ktorú popisujete, je na vykonanie zbytočne komplikovaná a zložitá. Osobne ju nemám vyskúšanú, ale predstava tvorenia vlastného dvojčaťa v lucidnom sne, ktoré ma následne bude učiť a ja sa v lucidnom sne takúto dobu udržím, je naozaj trochu náročná. Poďme ju trochu zjednodušiť a zefektívniť a vznikne nám tak skvelý "autokoučink". Celý postup, ktorý popisujete vo svojej otázke, vložíme nie do sna, ale do meditácie.

Charismatická dvojička

  1. Sadnite do pohodlnej pozície, zavrite oči a chvíľku sa sústreďte len na dych.
  2. Počas dýchania si vizualizujte, ako s každým nádychom do vás vteká biela mohutná energia.
  3. Pri výdychu túto energiu využite tak, že budete okolo seba tvoriť svoju vlastnú sféru. Môžete ju vidieť ako biely či čierny priestor. Niečo ako vajíčko okolo vás, ktoré s každým výdychom nafukujú energiou, a tým od seba odtláča všetky okolité ruchy aj myšlienky. V tú chvíľu existujete iba vy vo vlastnej sfére a všetka ďalšia realita je až za hranicou "vajíčka".
  4. Do tejto vlastnej sféry si prizvite svoje ideálne dvojča. Stojí naproti vám, nadefinujte presne vaše ideálne povahové vlastnosti, čoho v živote chcete docieliť, kam chcete dôjsť a kým chcete byť. Všetko toto prideľte vášmu dvojčaťu a potom sa ho pýtajte a počúvajte jeho rady.
  5. Otázky môžu napríklad byť: "Ako si sa stal sebavedomým? Čo bolo prvým krokom k tomu, aby ti začalo fungovať podnikanie? Ako vyzerá tvoj bežný deň? "Fantázii sa medze nekladú.
  6. Odpovede môžete počuť, ale môžu k vám prichádzať pomocou myšlienok či rôznych obrazov a scén z vášho života.
  7. Keď skončíte rozhovor, poďakujte vášmu dvojčaťu a vizualizujte si, ako sa premieňa na bielu hmlovinu, prach, až úplne zmizne.

Ako so získanými informáciami naložíte, je už len na vás.
Chce to pevnú vôľu a ísť si za svojím.

Tip: Využite toto cvičenie pre charizmatické dvojča, ktoré celkom samozrejme ovláda astrálne cestovanie.

Alebo sa k nám pridaj do 11 mesačného kurzu astrálneho cestovania, a tak konečne spoznáš život nezávislý na hmotnom tele.  

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať