Preži astrálne prúdenie - flow

V hmotnej sfére je stále niečoho málo - málo miesta, málo priestoru, málo času. Dnes sa poďme zamerať na nedostatok času. V poslednom čase sme sa často stretávali s pojmom "flow", ktorý používajú podnikatelia a manažéri pre označenie ich skvostného výkonu, kedy stihli veľa úkonov za krátky čas.

Čo keď ale pojem flow označuje ešte niečo viac?

Keď sa dostanete do skutočného flow a naučíte sa sa v ňom pohybovať, čas pre vás prestane existovať a vy sa stávate pánmi svojho času - doslova. Flow je vedomé vytváranie hmoty nezávisle na časopriestore, pri ktorom môžete cítiť prúdenie astrálnej sily vo vašom charizmatickom tele. Preto flow môžeme úplne otvorene nazvať astrálny prúd.

Prežitky z astrálneho prúdu

Všetci ľudia, ktorí poznajú tento stav a dokážu sa do neho kedykoľvek vedome dostať, popisujú rovnaké prežitky.

  • Cítime okolo seba prúdenie energie - ako keby sme sa pohybovali vo vode či zhustol vzduch. Jasne cítime, že sa pohybujeme v určitej silnej energii.
  • Hmotu vnímame iba v našom súkromnom priestore - teda existuje pre nás len vlastný osobný priestor (1-3 metre) a hmota, ktorú v daný moment využívame. Všetko ostatné neexistuje, alebo je zahalené v hmle.
  • Vo flow myseľ ide na "vyššie otáčky". Dostávame sa do stavu, kedy sú nám všetky súvislosti jasné a dokážeme veľmi ľahko nájsť riešenie pre problémy, s ktorými sme si dlhodobo v bežnom stave nevedeli rady.
  • Necítime únavu fyzického tela - občas sa fyzické telo jemne ohlási, ale my sami intuitívne vycítime, čo naše telo práve potrebuje.
  • Nevnímame sami seba ako fyzické telo, ale fyzické telo vnímame ako nástroj pre tvorbu v hmote.
  • Neopísateľný stav pokoja a jasnosti mysle, spojený s extatickým šťastím.

Ide tento stav udržať aj pri komunikácii s ostatnými?

Áno, ide. Dotyčného iba vpustíte do svojej sféry, toto je síce už náročnejšie na udržanie, pretože váš dotyčný má svoju vlastnú astrálnu silu a vy sa ňou nesmiete nechať strhnúť, ale postupným cvičením túto schopnosť tiež ovládnete. Je zaujímavé, že keď sme v astrálnom prúde, ostatní nemajú tendenciu s nami komunikovať. Jasne vycítia, že nie sme v ich realite pevne ukotvení, a nechávajú nám priestor na tvorenie. Teda Keď vy sami nepôjdete niekoho osloviť, budete mať s najväčšou pravdepodobnosťou pokoj vo svojej vlastnej realite.

Čas existuje len v hmotnej sfére

Čas, tak ako ho poznáme a vnímame my, platí len pre hmotnú realitu. V astrálnej sfére (a teda aj v astrálnom prúde) je konanie obmedzené vôľou, nie časom. Vo chvíli, keď sa necháte ovládnuť vykonávanou činnosťou, nastane jav, kedy ste v prítomnom okamihu a úplnom zážitku, ale pri návrate do hmoty zistíte: "To uplynuli už tri hodiny? Mne to prišlo ako desať minút. "Ale naopak - my ovládneme činnosť a nastavíme naše pravidlá, budeme rokovať s pevnou vôľou a po návrate nastane pravý opak:" Ja som toho už toľko stihol a je ešte len 10. hodín ráno. "

Astrálne prúdenie v zamestnaní a v podnikaní

V úlohe zamestnanca máte jednu nevýhodu - vnímanie času vám vo veľkej miere určuje váš zamestnávateľ. Máte jasne daný začiatok a koniec práce a aby toho nebolo málo, tak aj presne určené časové rozmedzie na prestávky. Teda ste riadení časom a nie tvorením. Je krásne, že v mnohých zamestnaniach (napríklad programátori) už nie sú zamestnancami toľko riadení časom. Pracujú vo veľkých miestnostiach, kde majú všetko vybavenie (kuchynka, relaxačná časť), a v nejednej firme už majú možnosť prespávania. Majú jediný časový bod - termín dokončenia. Tu už je obrovský potenciál pre život v astrálnom prúde. Väčšina podnikateľov sa už celkom iste dostala aspoň raz v živote do astrálneho prúdu. Poznajú ten stav, keď nemusia celé dni spať a zároveň sú plní energie a nadšenia. Majú možnosť úplne samostatného nastavenia vlastného vnímania času.

V čom je háčik?

V astrálnom prúde sme schopní robiť len to, čo naozaj chceme my, a nie činnosti, ktoré po nás vyžaduje okolie. Sme sebavedomí, rozhodní, nemárnime čas ničím iným. Naozaj robíme to, čo my chceme robiť. Tento stav môžeme pripodobniť absolútnemu sústredeniu, avšak s veľkým pokojom, ľahkosťou a úprimnou, životne dôležitou, chcenou životnou zábavou. Pretože práve teraz robím činnosť, ktorú chcem robiť vo svojom živote ja, ktorú som si vybral a ktorá má naozaj životný zmysel. Veď za niekoľko desaťročí moje telo umrie, a keby sa to stalo práve teraz, tak by som vedel, že robím to najlepšie, čo dáva môjmu životu zmysel. Ako cvičiť, aby sme sa vedeli dostať do astrálneho prúdenia, si povieme v ďalšom článku. Učíme sa ho aj vo vyšších stupňoch Vládca Sily.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať