Realita nie je reálna

Na kurze astrálneho cestovania som hovorila, že sa cítim akoby v hmle, že nevnímam svet reálne, ale ako v sne ... prídem si ako uväznená na polceste medzi astrálnou sférou a sférou fyzickou.

Nie som ani tam, ani tu. Veľmi ťažko reálne cítim svet okolo seba, spievanie vtákov, vietor, dotyk trávy ... všetko cítim, ale všetko je potlačené, utlmené. Výnimočne sa mi podarí dostať sa skutočne do reality, a to sa veľmi snažím si strážiť vedomé prežívanie. Len mi proste príde, že to nie je úplne skutočné, a neviem, ako sa dostať do stavu, kedy to skutočné bude. Pamätám si, že skôr som si všetko dokázala užívať a vnímať veľmi reálne. Dokonca aj pri meditácii s krištáľom som lúku, na ktorej som bola, vnímala rovnako reálne ako svet, v ktorom fyzicky som ... ale oboje mi vlastne pripadá ako sen.
Ilona Němcová, kurz astrálne cestovanie, 2016

Terí Sidris

Máte úplne rovnaký stav ako ja, Sidris a mnoho ďalších. My už skutočne nevnímame túto hmotu ako reálnu, ale skôr ako sen. Zo začiatku sú tieto stavy náročné, ale postupom času, kedy si dovolím tento stav akceptovať, prichádza nádherný pocit pokoja a voľnosti.

Už totiž vieme, že máme len svoju vlastnú sféru, ktorá je tak veľká, ako si my želáme. Môže byť malinká, ktorá zahŕňa iba rodinu a okolie domova, ale môže byť aj nadnárodná, keď sa rozhodneme tvoriť veľké veci. Toto rozhodnutie je len na nás.

Momentálne sedím v kaviarni a pozorujem ľudí, ktorí prechádzajú okolo, a skutočne mám voči nim úplne nezúčastnený pocit. Ako keby som sa pozerala na veľmi veľkú televíziu. Ale môj notebook a list pre vás sú veľmi reálne, to chcem práve tvoriť a baví ma to - tomu skutočne verím.

Teda skúste tento stav len prijať a usadiť sa v ňom. Alebo ho môžete úplne odmietnuť, čo by znamenalo prestať meditovať, pravdepodobne popíjať trochu alkoholu, chodiť na diskotéky s kamarátkami a žiť bežný hmotný život s ostatnými ľuďmi.

Nebude to hneď, ale za pár mesiacov vás hmota opäť prijme a vedomie sa novému stavu tiež prispôsobí. Momentálne máte výhodu, že ste ešte astrálne nevystúpila. V tejto fáze je návrat späť do hmoty ešte celkom ľahký, ale vo chvíli, keď reálne prežijete život nezávisle na hmote, je odmietnuť toto poznanie už veľmi ťažké a prichádza v podstate až ako pud sebazáchovy.

"Nie, to nie je realita. Bola to halucinácia, ja som normálna a pod." Sama som toto zažila v 16 rokoch, keď som samovoľne astrálne vystúpila, bez akýchkoľvek predchádzajúcich informácií, a po niekoľkých takýchto neplánovaných výletoch a stretnutie s desivými bytosťami (keď som sa bála, tak som automaticky priťahovala to negatívne), som všetko vnútorne odmietla, ale veľmi rázne.

Samovoľné astrálne cestovanie zmizlo, bytosti sa neukázali a ja som v priebehu pár mesiacov zabudla, že sa niečo také dialo. Až o mnoho rokov neskôr som už vedome do tohto poznania išla a bolo to, akoby som odomkla dlho zavretú krabičku, v ktorej sa zážitky rozmnožili. Prichádzal jeden nový stav a zážitok za druhým, bolo to veľmi náročné na spracovanie a implementáciu do bežnej reality.

Prečo to ale píšem? Pretože jeden z najťažších stavov, ktorý som dlho nedokázala prijať, bolo nové vnímanie reality. Reality, v ktorej je reálne iba to, čomu chcem veriť. Ale dokázala som to a teraz som za tento stav veľmi vďačná. Dáva veľa možností.
A touto cestou ideme na kurze Vládca Sily.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať