Ďalší človek s nami astrálne vycestoval

Z kurzu Astrálne Cestovanie sa nám ozval účastník Martin Černý - prvý krát astrálne vycestoval. Tu jeho fascinujúci príbeh. 

“Zdravim priatelia, tak už som asi tiež zasvätený 😀 cca 20 min lietania od zeme až do stratosféry v ohromných rýchlostiach aj s pocitom preťaženia. Problém absolutne žiadny, len som sa nad libereckým Josefovom zrazil s nejakou striebornou guľou. Otočil som sa a ona letela veľkou rýchlosťou ďalej,  tak som to neriešil.

Teraz se tu smejem ako blbček 😄 Zatiaľ lietam prevažne v pološere, len na chvíľku čistejšie obrysy. Ešte jeden poznatok, choval som sa ako grázlik, ako keby som mal 15. aj rovnaký pocit, plný energie, zrýchlený.

Fyzické telo počulo lietadlá red bull teamu a ja som sa za nimi hneď vydal, doletel som ich. Bola pecka ich v tej formácií pozorovať, vydel som pilotov so sluchátkami, proste všetko. No a tiež mi napadlo mu zahýbať s výškovkou, proste vylomenina 😄 Tak hádam nebudú zajtra volať technika, že im vybrovala páka. 😄  

Dôkaz som si dal keď som sa vracal

Pozrel som v kúpelni na skrinku so zrkadlom zvrchu a presne v strede viedol kábel k osvetleniu. No a keď som si vzal stoličku a pozrel tam, tak tam bol 😉 A to v byte bývam krátko a nikdy som tak ešte nemal príležitosť sa na skrinku pozrieť zhora 😄

Pri vytelesnení som použil miesto snaženia sa o otočenie, skok či inú techniku, techniku fantázie, proste som si predstavil, že som mimo telo a v sekunde som v špirále stúpal k hviezdam. Zrýchlene som si nacítil ast. telo metódou čo sme sa učili a potom som si za pomoci očí navodil točenie hlavy a pocit, že stúpam. Nie nad telo, ale hore do neba. Ale ešte pred tým som sa snažil oklamať mozog predstavou, že sedím a ne ležím. No keď už som nevedel či ležím, alebo sedím, tak som odštartoval. Navodil som si POCIT. Na skúšku som sa vrátil, prebudil, zahýbal rukami nohami, otvoril oči, zase zavrel a v sekunde bol zase pri strope.

Potom som išiel na pivo, už teda v hmotnom svete. 😁 Všetkým prajem úspech! PS: Ak to bola len fantázia, tak teda naozaj hustá .😉 “  

 

Chcete tiež prežívať podobné neuveriteľné zážitky? Poďme spoločne na online kurze Astrálne Cestovanie a už dnes sa do toho opri.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať