Umelý spánok - kóma

Chcel by som sa Vás opýtať na stav, keď je človek v umelom spánku. Kde je jeho vedomie? Je už v astrále, alebo ešte prítomne a vníma svojich blízkych?”
Juraj Budaj

Krásny deň, Juraj, ďakujeme za naozaj zaujímavú otázku - je pravda, že túto tému veľmi často riešime na workshopoch astrálneho cestovania, ale na našom portáli je o ňom pramálo informácií. Poďme to teda napraviť.

Kóma

Človek, ktorý sa nachádza v kóme, je svojím vedomím v astrálnych sférach, z ktorých môže pozorovať svojich blízkych a čo sa deje s jeho fyzickým telom - to všetko za predpokladu, že sa nachádza u svojho tela a celá situácia ho zaujíma.

Tento človek však môže od svojho tela odísť a ísť preskúmať astrálne sféry, teda už nevie, čo sa odohráva s jeho hmotným telom. Možno príde až neuveriteľné, že by nás prestalo zaujímať naše telo a rodina, ale akonáhle astrálne vystúpite, sami zistíte, že odpútanie od hmotných vecí je takmer okamžité.

Celú situáciu vnímate s nadhľadom a ľahkosťou. To, čo sa odohráva "dole" v hmote vám príde pochopiteľné, ale emočne sa vás to už sotva dotýka. Takže pôjdete poznávať všetky možnosti astrálnej sféry - cestovanie kdekoľvek na planéte Zem, pod morom, vo vesmíre, kdekoľvek vo stvorenom univerze.

Navrátenie do tela?

Keď takto človek v umelom spánku cestuje dostatočne dlho, môže aj úplne zabudnúť, že má hmotné telo. Boli sme u niekoľkých ľudí v kóme a rozprávali sa s nimi v astrálnych sférach. Celú situáciu sme im vysvetlili a ďalej sa to odvíja dvoma smermi:

1) "Chceš ísť späť do tela? Máš tam rodinu, deti, vnúčatá. " "Nie, už nechcem." "Tak poď ďalej, do vyšších sfér." -> do niekoľkých dní fyzické telo umiera.

2) "Chceš ísť späť do tela? Máš tam rodinu, deti, vnúčatá. " "Áno, chcem!" "Tak poď späť k telu a ja ti ukážem, ako sa do neho napojiť." -> do niekoľkých dní sa dotyčný z kómy preberie. Nemôžeme nikoho nútiť k činom, ktoré sám nechce. Práve preto už ľudí ležiacich v kóme nenavštevujeme - pozostalí nech radšej zostávajú v nádeji na návrat milovaného, ​aby sa už celá situácia vyriešila.

Hoci je tam možnosť, že fyzické telo umrie a zosnulý pôjde do vyšších sfér, čo sa v mnohých kultúrach náramne a právom oslavuje. :) Ešte je možnosť (ktorú sme osobne nezažili, ale nejde úplne vylúčiť), že dotyčný sa nachádza v dlhodobej paralýze, kedy je svojím vedomím v astrálnom tele, ale astrálne telo zostáva pripútané k hmotnému. Vtedy človek všetko okolo seba vníma a navyše sa mu realita hmotného sveta prelína s astrálnou realitou .

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať