Vidím mriežku / šachovnicu. Čo to znamená?

Stáva sa mi, keď som dosť uvoľnený a maximálne sústredený na astrálne telo a v byte práve niečo praskne, tak sa mi pred očami zablysne.

Nie je to ale záblesk tak ako z foťáku, ale je to taká mriežka, kedy riadky a stĺpce žiaria do biela a medzi nimi sú sivé štvorčeky.

Alebo niekedy ten záblesk má tvar šachovnice, kde sa striedajú žiarivé štvorce s čiernymi. Nepripadá mi, že by ten záblesk bol v mojej mysli, ale ako by som ho fakt videl pred sebou (mám ale zatvorené oči) a objaví sa len na pol sekundy a potom ma to vyhodí z koncentrácie, pretože to spôsobí vždy to prasknutie. Nevieš, čo by to mohlo byť? Nestretol si sa s tým?

Peter. Ty vidíš niečo, čo sa objavuje až oveľa, oveľa neskôr a práve preto veľmi gratulujem o to viac.

Ty totiž už teraz vidíš mriežku, z ktorej sa skladá tento hmotný svet, doslova celý tento vesmír. Trochu ako vo filme matrix boli rôzne znaky, v tomto svete sú práve tieto mriežky. A ... vidí to veľa ľudí, bez predošlých informácií vopred. A som veľmi rád, že Ty to vidíš tiež sám od seba - to je pre Teba samého najväčšie potvrdenie, že sa stávaš Vládcom Sily, Tvorcom.

Toto sa dá využívať pri pokročilom astrálnom tvorení, ktoré má okamžitý dosah do hmotného sveta (rámcovo minúty, najdlhšie niekoľko dní). Len je náročnejšie mriežku pochopiť - ako funguje, ako s ňou pracovať, aby všetko fungovalo tak, ako si mi prajeme. Prvý krok je sa s ňou úplne stotožniť, lebo je to priestor, v ktorom sa momentálne nachádzame (či v hmotnej realite ním prechádzame, či v astrálnej sfére prelietávame), a hoci nám mozog kričí, že to je len divná mriežka a teda nič viac, my vieme, že to je všetko - môžeš si to predstaviť ,ako mriežku obrovských oceľových tyčí, ktoré držia pohromade mrakodrap. Táto mriežka drží celú našu realitu.

Skús si mriežku aj vedome vyvolať a skúmať ju - nenechávať to na náhodu, až sa objaví sama. Dostaň sa k nej a skúmaj každý detail, dotýkaj sa jej a pracuj s ňou.

A ak by si chcel ísť od základov (ty si sa naraz ocitol vo vysokej škole), tak cesta Vládca Sily ťa prevedie krôčik po krôčiku a tak pochopíš každý detail a až sa následne dostaneš k mriežke, tak zažiješ neobyčajné veci a bude z teba velký Vládca Sily / Tvorca reality. 

Ideš priamou cestou. Gratulujeme. 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať