Hovorme o astrálnom cestovaní verejne

"Musím sa vám s niečím zdôveriť. S pocitom naklopenia sveta a tlakom a skreslenými zmyslami som sa stretával už ako malý chlapec. Začalo sa mi to diať samovoľne, keď som ležal v tme a v tichu, ten pocit mi od malička naháňal hrôzu, nevedel som, čo sa to so mnou deje. Dokázal som si ho dokonca navodiť kedykoľvek počas dňa, pri otvorených očiach vždy, keď som sa na niečo trochu viac sústredil, naháňalo mi to strach.

S postupom času som sa to naučil eliminovať a preto som bol veľmi zaskočený, keď mi tento pocit vycestovania naskočil po toľkých rokoch pri meditácii pred dvoma dňami. Zo strachu som meditáciu predčasne ukončil. Po tom, čo som zistil, že som v poriadku, mi začali dochádzať spojitosti a rozhodol som sa, že to skúsim znova a pôjdem cez ten pocit ďalej bez strachu, ale už sa mi nepodarilo tento stav dosiahnuť.

Najskôr preto, že vo mne kolovala kopa adrenalínu. Nabudúce pôjdem ďalej :) Myslíte, že som už od mala mal predpoklady k vycestovaniu? Ako je možné, že v 5 rokoch sa mi toto dialo, bez toho aby som mal akékoľvek informácie o nejakom astrálnom cestovaní? Veľmi ďakujem za všetky informácie. Pripadám si teraz ako v inom svete. "

milan Hájek

Ahoj Milan, podľa tvojho popisu sa skutočne už od detstva jednalo o uvoľňovanie astrálneho tela. :-)

Je to pre každého prirodzená schopnosť a skutočne mnoho detí každý deň astrálne cestuje. Niektorým to príde prirodzené a tak to neriešia, iné to vydesí, takže sa tej schopnosti snažia usilovne zbaviť. Je skutočne škoda, že v SR je táto téma ,stále málo tolerovaná verejnosťou . Aký by svet bol krásny, keby každý vedel o existencii astrálneho cestovania a lucidných snoch.

Nemuseli by to všetci praktizovať, ale iba vedieť o tom samotnom fakte, že nie sme len hmotné telo a môžeme z neho dočasne vystúpiť a následne sa navrátiť. Tak by nemuselo skončiť veľa ľudí v starostlivosti ľudí, ktorí samovoľne astrálne vystúpili a nevedeli, čo sa deje. Nedokázali to ani pomenovať. A mnoho detí by si ponechalo túto schopnosť celkom prirodzene až do dospelosti. Láskyplný svet si kladie za cieľ robiť túto osvetu a tým pomôcť mnohým ľuďom.

Ako by asi vyzeral tvoj život, keby si už ako dieťa vedel, čo sa ti deje a namiesto strachu by si si všetko mohol naplno užiť? :-) Teraz už vieš, čo sa deje a tak sa vrhni do poznávania astrálneho cestovania. :)   

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať