Lucidný sen alebo astrálne cestovanie?

"Dnes ráno sa mi stalo niečo zvláštne. Cítila som, že mám príšerný smäd. Chcela som si dôjsť pre vodu, ale niečo mi hovorilo, aby som ležala ďalej. Potom som s najväčšou pravdepodobnosťou znovu zaspala a cítila som ľahučké pretočenie a pocit vznášania sa. hovorila som si "som vonku, hurá!" Ešte som stačila otvoriť oči a čakala som, že uvidím strop. Možno som ho aj videla, rozhodne nie posteľ, na ktorej som ležala, ale potom už nič .... Otvorila som oči. myslíte, že to bol (lucidný) sen, alebo počas spánku moje astrálne telo vycestovalo a ja som to pocítila? Všetko bolo veľmi reálne, nebála som sa. bolo to nádherné. Bola som tak ľahučká! Viem, že sa moje astrálne telo oddelilo od fyzického tela, ale už neviem, či to nebol "len" sen. "
Simona Sedláčková

Sidris rodina

Krásny deň, Simona, na 99% sa jedná o astrálne vystúpenie, ale bohužiaľ jediný, kto tomu môže dať to posledné 1%, si Ty sama. Je nutné sa toto naučiť vedome ovládnuť a dať si dôkaz - cestovať ku kamarátke a pozrieť sa, čo toho času robí a následne jej zavolať. Avšak je výhodnejšie astrálne vystúpiť vedome - uvoľniť fyzické telo, nacítit svoje astrálne telo a následne vystúpiť. Vo chvíli, keď ideme cez fázu spánku / polospánku - potom aj keď sa nám podarí takto krásne vyhupnúť z fyzického tela, tak stav môže ľahko prejsť do lucidného snívania.

Vedomé sny sú tiež nádherný zážitok

a dá sa tam poznávať nekonečne veľa možností - rovnako ako v astrálnom cestovaní, ale pre milovníkov AC je prechod z astrálnej sféry do lucidného sna vždy ľahko k naštvaniu.

Sama za seba môžem uviesť príklady,

✨ kedy okrem vedomého cestovania vystupujem aj samovoľne v polospánku. Elegantne sa vyhupnem z tela do spálne. Radujem sa a vychádzam dverami von, ale ocitám sa v lucidnom sne.

✨ Ďalší deň podobný priebeh, opäť som astrálne v spálni. Poučená z predchádzajúcej noci som si povedala, že tentoraz nepôjdem cez dvere, ale budem sa teleportovať - opäť lucidní sen.

✨ Tretí deň moja snaha vyvrcholila - krásne astrálne vystúpenie, rozhliadam sa po spálni a hľadám si dôkazy, že teraz som v astrálnom svete. Uvidela som poznámky na tabuli, ktoré si tam Sidris napísal, než išiel spať, vo chvíli, keď ja som už tvrdo spala. Pozerám sa z okna, sledujem autá, hovorím si: "Toto je dobrý priechod, to pôjde." A len čo preletím oknom, ocitám sa na svoje lúke v lucidnom sne a jediné, čo mi prebehne hlavou, je: "Krucinál, toto už ma nebaví." :-D

👏Užijem si teda lucidný sen a po prebudení sa pozerám na tabuľu, kde si do posledného písmenka čítam text, ktorý som videla z astrálnej sféry.

Vedomé sny, astrálne cestovanie a všetko okolo sa učíme ovládať na ceste Vládca Sily.

A ak ťa zaujíma len astrálne cestovanie, tak celý kurz nájdeš tu: www.astralnecestovanie.sk

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať