Prežitie čistej lásky pri astrálnom cestovaní

"Stala sa mi taká vec .... Hľadala som doma nejaké spisy o budhizme a hltala s nadšením múdrosti, bola som tak nadšená aj vnútorne prosebná o prežitok múdrosti, Boha, Univerza (každý má svoj pojem :-))

Sedela som v kuchyni a zrazu mi zmizla stena kuchyne a ja som pocítila, že dych sa zúžil, akoby som dýchala iba cez medzeru a niečo akoby šepkalo - teraz zomrieš, ale tá túžba po poznaní bola taká silná, že som myšlienkou odpovedala - to nevadí, že telo zomrie. Cítila som, že telo akoby nemám.

Potom prišla ľahkosť a vedome som sa premietla do krajiny. Myslela som, že som v starom Jeruzaleme. Potom som videla Ježiša, ktorý nestál na zemi, mal hnedý rubáš, hlavu sklonenú a začal sa akoby pomaly posúvať ku mne a zväčšoval sa, až som vo svojej hlave jasne počula mužský hlas (bol to zvláštny nezabudnuteľný jasný hlas).

Povedal, aby som si položila hlavu na jeho hruď, myslela som, že ucítim jeho telo. Mala som posvätnú bázeň, nie strach. Keď som si položila hlavu na jeho hruď, žiadne telo som necítila, bola som vo svetle, úžasná radosť, sila, veľmi som bola pozorná. Potom som akoby plávala, všade bolo bielo a ťahalo ma to tým priestorom.

Bola to taká sila, že som to nevydržala a vrátila sa do tela, chvíľu mi trvalo, než stuhnuté telo naskočilo. Začala som plakať radosťou, spostavila sa k oknu a rozpažila som ruky, posielala som ľuďom lásku, bola som tak nabitá, že som všetko zo seba musela rozdať, nič si nenechať. Musím konštatovať, že žiadna radosť tu na zemi sa nedala prirovnať k takému zážitku.

Nie som žiadny cirkevný dogmatik. Od detstva som hľadala vyššiu podstatu bytia. Ježiš je mi blízky, preto asi tá personifikácia energie pri stretnutí ........ bytosť Krista vnímam ako kozmickú múdrosť, lásku. "
lucia Vaňková

 

Sidris rodina

Je skutočne krásne, ako sa nám naše želanie plnia. :)

Dokonale popisuješ zážitok astrálneho cestovania - ten chvíľkový pocit, že umrieme, a napriek tomu vieme, že sme v bezpečí. Tento pocit nemusia prežiť pri astrálnom cestovaní všetci, ale určitej časti astrálnych cestovateľov sa pocit "umření" vyskytne.

Mnoho ľudí sa tohto prvotného pocitu zľakne a navráti sa do fyzického tela, aj keď opakujeme, že je to len skúška toho, či skutočne chcú astrálne vycestovať a že je to bezpečné. Je to veľmi silné a reálne a tak ti len gratulujeme, že si cez toto prešla a mohla si následne spoznať to, po čom si toľko túžila - múdrosť, lásku, Boha, Univerzum. Je krásne, že sa ti všetko ukázalo v podobe tebe blízkej, tak aby si sa nezľakla a všetko prijala. :)

Prajeme ti viac takýchto krásnych zážitkov a určite nám opäť napíš ako pokračuješ.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať