Negatívna skúsenosť s astrálnym cestovaním

"Mám už cca 15 rokov v pamäti jednu záhadnú skúsenosť, ktorú si neviem nejako príliš vysvetliť. Vtedy som mala obdobie, kedy som sa snažila (úplne laicky a bez akýchkoľvek príprav) astrálne cestovať.

Stalo sa toto: Zrazu som sa skutočne dostala "niekam", kam som ale fakt nechcela (naivne som si dovtedy myslela, že keď sa dostanem mimo svoje telo, že sa uvidím od stropu a budem môcť pozorovať svoje ležiace telo a potom sa budem môcť do toho tela zase vrátiť). Ale namiesto toho som zrazu veľkou rýchlosťou "letela" dozadu krúživým pohybom, pri ktorom sa "kruhy" stále zväčšovali a bola to vlastne akoby taká kruhová špirála.

Ale priestor, v ktorom som letela, bol tmavý. A napriek tomu aj v tej "tme" som tam "videla" akési ešte tmavšie hroty, rôzne nepravidelných tvarov. A bála som sa, že sa na tie hroty napichnem, ale nejakým zázrakom som sa im stále vyhýbala, aj keď ten priestor bol tými hrotmi zaplnený ...

Zrazu som "pod sebou" uvidela nejakú šedivú, dlhú vec. Okamžite ma napadlo, že to je zrejme povestná strieborná šnúra (hoci predtým som si na ňu vôbec nespomenula a ani ma nenapadlo o nej v súvislosti s astrálnym cestovaním nejako premýšľať) a vzápätí som sa zľakla, že by sa mohla pretrhnúť (čo DÚFAM, že by snáď možné nebolo, ale v tej chvíli mi to nedošlo, takže som sa naozaj strašne zľakla), no a okamžite potom, čo som sa toho zľakla, tak som sa snáď ešte väčšou rýchlosťou a tentoraz dopredu "vymrštila", asi ako keď sa pustí nadoraz natiahnutá guma, späť do svojho tela.

Cítila som (hoci predchádzajúce opustenie tela som fyzicky nijako v žiadnej časti tela nepociťovala), ako sa vraciam do tela cez temeno hlavy, potom som mala pocit, akoby som sa "obliekala" do svojich ramien a rúk, no a potom postupne do celého tela a naposledy do nôh. Ramená a ruky mi ešte nejaký čas brneli ...

Odvtedy ma akákoľvek chuť na pokúšanie astrálneho cestovania prešla. Tak som sa chcela opýtať alebo poradiť, KDE som sa to vlastne pohybovala ... "
Markéta Kolářová

Terí Sidris

Krásny deň Markéta, ďakujeme za váš príbeh. Sme si istí, že ste prežila astrálne cestovanie a je tu krásne vidieť, ako je potrebné naučiť sa ovládať samu seba, svoje myšlienky, do najhlbších úrovní.

Píšete, že už nechcete nikdy viac astrálne cestovať, ale keď sa zamyslíme naozaj ďaleko a vnútorne - až vaše fyzické telo zomrie, vy sa opäť ocitnete v astrálnych sférach a vo chvíli, keď sa tu nebudete vedieť pohybovať, môžete dopadnúť opäť rovnako.

To je jeden z najväčších darov astrálneho cestovania - vieme, odkiaľ sme prišli a kam zase pôjdeme, dokonale toto prostredie spoznáme a máme potom široké možnosti, ako so svojou existenciou naložiť. :)

Sféra, v ktorej ste sa objavila, bola vyššia astrálna. Je v nej moc krásne, keď ju človek pozná. :-) Je pekné, ako zo začiatku máme strach, že môžeme umrieť, a pritom sme v astrálnom tele, ktorému sa nič stať nemôže a nemôže byť ničím prepichnuté, zabité či zničené. Astrálny svet je veľmi bezpečný, len môže zo začiatku pôsobiť desivo - to všetko záleží na našich myšlienkach.

Dalo by sa to prirovnať tomu, ako keď vás postavím do tmavej miestnosti a začne tam projekcia lietajúcich hrotov, špičiek a ďalších "nebezpečných vecí". Zo začiatku sa možno vydesíte, ale potom zistíte, že ste úplne v bezpečí, pretože to vášmu fyzickému telu nemôže ublížiť.

Nech v astrálnom svete budete prežívať a stretávať čokoľvek, ste úplne v bezpečí a vo chvíli, keď prestanete ovládať svoju myseľ, tak vás to behom chvíle hodí späť do tela.

Určite by som to po jednej zlej skúsenosti nevzdávala, ale pokračovala ďalej. :) Sama som sa s astrálnym cestovaním zoznámila "nedobrovoľne" v 15 tich rokoch, kedy som samovoľne astrálne vystúpila bez toho, aby som o tom mala akékoľvek znalosti.

Moje skúsenosti teda neboli zrovna pozitívne. Až za dlhší čas som zistila, čo som prežívala a rozhodla som sa ísť do toho znova, vedome, všetko sa naučiť ovládať, a bolo to jedno z najlepších rozhodnutí v mojom živote.

Akýkoľvek druh mimotelového cestovania dodáva obrovské poznanie a zmysel života tu v hmote. :)

 


Teraz máte možnosť získať Online kurz Astrálne cestovanie. Môžete sa pozrieť:

Online kurz Astrálne cestovanie

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať