Astrálne cestovanie v sne

"Dobrý deň, mám otázku, či astrálne cestovanie v sne má nejaký svoj vlastný význam. Za 5 týždňov a 4 dni som zažil v sne astrálny výstup 2x a bol to hrozne reálny pocit. Mal som v pláne Vám ešte napísať, že hrozne ďakujem za vaše rady a potom som sa zrazu prebudil. Ešte tesne pred tým som si nastavil budík na 3. ráno. "

Astrálne cestovanie v sne (či bežnom, alebo lucidnom) má pre nás niekoľko významov:

1. Sme astrálni cestovatelia

Niekto chce astrálne cestovať, ale celú túto záležitosť berie pominuteľne. Občas sa nad touto myšlienkou pozastaví, predstaví si, aké skvelé by bolo astrálne cestovať, ale tým jeho snaha končí.

Tá druhá skupinka ľudí ,ale myšlienku na astrálne cestovanie miluje. Túži celou svojou bytosťou dočasne opustiť svoje hmotné telo a spoznať astrálny svet. Berú ju vážne a stáva sa súčasťou ich života - ako reálneho, tak následne snového.

Teda astrálne cestovanie v sne, nám dáva jasný dôkaz, že po astrálnom cestovaní skutočne túžime aj na hlbšej úrovni.

2. Príprava

Astrálne cestovanie je veľmi silný zážitok. Je to tak silné a reálne, až to naháňa strach. Toto nepreháňame! Poznáme viac ako 300 astrálnych cestovateľov, ktorí už reálne vystúpili a s viac ako 1000 ľuďmi konzultujeme ich cestu do astrálnych sfér ... a viete čo? Takých 80% sa nám priznalo že ich prvé uvoľnenie astrálneho tela (proces tesne pred samotným vystúpením) zastavili, pretože dostali strach. Bolo to pre nich niečo nové a bolo to REÁLNE! Žiadna vizualizácia, meditácia ... Oni sa reálne začali točiť, prepadať, vzlietať .. boli obrovskí, alebo naopak malinkí.

Treba si venovať čas a stále tento proces opakovať, až si zvykneme na nové zážitky.

A v tomto nám tiež veľmi pomáha astrálne cestovanie v sne. Sám krásne popisuješ, že to bolo veľmi reálne. Môžeme si tak na "snovom" pieskovisku otestovať, aké je astrálne cestovanie. V snoch máme výhodu, že všetko je pocitovo "ľahšie", neberieme svet tak vážne a máme viac odvahy. Teda aj zážitok astrálneho cestovania berieme ,ako samozrejmosť.

Túto skúsenosť následne môžeme preniesť do hmotného sveta a až budeme astrálne vystupovať, už to pre nás nebude úplne neznámy zážitok.

3. Zo sna do astrálu

S trochou praxe sa dá zo sna dostať do lucidného snívania a následne sa presunúť do astrálnej sféry. Na internete nájdete mnoho praktík, ako tohto presunu dosiahnuť. Nám aj Vládcom Sily sa najviac osvedčilo sa navrátiť k svojmu hmotnému telu, zaľahnúť do neho a následne z neho už astrálne vystúpiť.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať