4 otázky a odpovede: Nemám vôbec žiadne skúsenosti, je kurz pre mňa?

Dobrý deň, chcel som sa opýtať, či v kurze astrálneho cestovania sa tiež zaoberáte lucidním snívaním?

V kurze astrálneho cestovania sa lucidním sny priamo nezaoberáme. Avšak musíme povedať, že ako sa zvyšuje Sila nášho vedomia a astrálneho tela, tak účastníkom sa lucidní sny tak nejako prirodzene prebúdza sami od seba.

Ak by ste chceli návod na lucidné sny, tu nájdete všetko potrebné pre Lucidné snívanie.

A ak chcete preniknúť do snov naozaj hlboko, tak Vládca Sily je k tomu ideálna voľba. Tu sa do toho ponoríme spoločne naplno. Vládcovia Sily stále skúmajú čo všetko je v lucidných snoch možné a slávime veľké úspechy. Medzi tie najzaujímavejšie radíme reálne stretávania Vládcov Sily v snoch, kde sa rozprávame, odovzdávame infromácie a následne si všetko potvrdíme v hmotnom svete.

 

S kurzom astrálneho cestovania môžem začať kedykoľvek?

👉 áno môžete.
👉 Kurz obsahuje 108 videí.
👉 Každý 3. deň vám príde video, kde se postupne zoznámite s astrálnym svetom a v praxi krôčik po krôčiku pôjdeme k získaniu zručnosti astrálneho cestovania.
👉 Stačí sa prihlásiť a pustiť sa do objavovania nehmotných sfér.

 

Zostávajú mi výukové videá?

👍 Áno, prístup do členskej sekcie, kde sú všetky videá uložené vám zostáva doživotne.

 

Nemám vôbec žiadne skúsenosti, je kurz pre mňa?

🙏 Áno, ideme v ňom od úplných základov, teda je aj pre ľudí, ktorí sa v živote nezaoberali vlastnou mysľou a nehmotným svetom. Zároveň je tiež pre ľudí, ktorí majú k astrálnemu cestovanie veľmi blízko, všetko cítia a sú "tesne pred vystúpením", len sa nedokážu odpúšťa od tela.

🙏 Toto je väčšinou spôsobené, že nám chýba jeden základný stavebný kameň. Niečo sme niekde preskočili, nedoladili pod. Vystúpenie z hmotného tela je veľmi komplexnou záležitosťou. Teda je dobré si všetko postupne prejsť, aj veci, ktoré sa vám môžu zdať banálne a že ich "už máte v malíčku". Môže sa stať, že práve vďaka takémuto základnému cvičeniu zapadne posledná puzzla a vy astrálne vystúpite.

 

👉 2,5 hodinové video s návodom zdarma získaš na stránke 👇
👉 www.AstralneCestovanie.sk

 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať