Prehĺtanie pri astrálnom cestovaní

Dobrý deň,
asi je to blbá otázka, ale keď cvičím uvoľnenie tela na astrálne cestovanie, vadí, že pri tom prehĺtam? Alebo ma to zbytočne rozptyľuje?
nedokážem neprehĺtať 😃

Prajeme krásny deň,

prehĺtanie je častý problém pri uvoľňovaní fyzického a astrálneho tela. Na zníženie tvorby slín pomáha mať zľahka pootvorené ústa a oprieť jazyk za horné zuby. Keď aj cez túto pomôcku treba prehltnúť, vôbec nič sa nedeje. Len tomuto aktu nedávajme našu pozornosť viac ako je nutné. Je rozdiel keď iba prehltneme a ďalej sa sústredíme na uvoľňovanie tela a keď zahájime vnútorný monológ: "Zase musím prehltnúť. To je hrozné, takto nikdy nevycestujem. Čo s tým mám robiť?"

Máme aj vypozorované, že je to len jedna z prekážok pri astrálnom cestovaní. Ako taký jeden z mnohých schodíkov. Keď prejdeme cez tieto myšlienky na prehĺtanie, objavia sa ďalšie, ale tieto úplným kúzlom zmiznú. Je to vývoj a jediná cesta je byť stále zameraný na vytúžený cieľ - astrálne vystúpiť, prežiť sám seba nezávisle na hmotnom tele. Objavovať nekonečné tajomstvá astrálneho sveta a následne tvoriť astrálne silou. Tak všetky prekážky postupne prekonáme a dôjdeme do cieľa.

Prajeme pokojnú myseľ a pevnú koncentráciu pre astrálne cestovanie 🙏

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať