🤩 "Vystúpil som astrálne!"

Keď začíname s astrálnym cestovaním, tak nikto nemôže s istotou povedať, ako dlho nám bude trvať, kým vystúpime. Ak je astrálny výstup naša spoločná cieľová páska, tak každý má štart niekde inde. Niekto na cieľ ani nedohliadne a iný je od neho pár metrov. Uspokojujúce pre nás môže byť, že každý, kto vytrvá, nakoniec do cieľa dobehne.

 
Nižšie uvádzame vlastný príbeh Ládi, ktorý vystúpil už po troch dňoch a to vďaka voľne dostupným materiálom na našich stránkach.

"Video fungovalo úplne úžasne (pozn. video „Prvé kroky k astrálnemu cestovaniu“. Nájdeš ich na hlavnej stránke astralnecestovanie.sk), vďaka nemu som dnes prvýkrát astrálne vycestoval a to som pred troma dňami nevedel, že je niečo také vôbec možné. Písali ste, že budete radi, keď napíšeme, ako to prebiehalo u nás.

Prvé stretnutie

Takže: pred tými tromi dňami som prvýkrát prišiel na vaše stránky. Jednoducho si ma to pritiahlo :). Hľadal som niečo o telepatii, už ani neviem prečo. Ten článok ma ale veľmi zaujal, konečne to niekto vysvetľuje bez toho, aby mi hovoril, koľko mám zapáliť sviečok, že musí byť mesiac v splne a podobne. Takže som sa pozrel, čo všetko na stránkach vôbec máte. Hneď na prvý pohľad ma zaujali sny, to som si už zažil, takže som vedel, o čom hovoríte, všetko úplne presne sedelo na mňa. Samozrejme som nemohol prehliadnuť astrálne cestovanie, o ktorom hovoríte úplne všade, takže som si povedal tak áno, to chcem. A začal som čítať.

Na vašich stránkach som strávil už minimálne 10 hodín a stále ma neprestáva udivovať, čo všetko sa dá. Cením si každý článok, čo tam je a aj keď ho čítam už piatykrát, tak nájdem niečo, čo som predtým "prehliadol/nepochopil". Zistil som že veľa „Schopností“, o ktorých píšete, som už zažil, ale nevedel som, čo to je. Rozhodne ste si získali moju plnú dôveru, jednoducho presne viete, čo cítim, zakaždým to na mňa pasuje a objavil som u vás veľa odpovedí, ktoré som predtým roky márne hľadal.

Návod na auru

Skúsil som sa podľa vášho návodu pozrieť sa na svoju auru. Nemal som pokojnú miestnosť ani sviečku, ale prečítal som článok, tak som sa inštinktívne pozrel na ruku a vidím okamžite "hmlu". Ani som sa nesnažil, jednoducho si stačilo prečítať článok a zrazu tam bola. Potom, keď som sa ju snažil uvidieť jasnejšie, „zmizla". Po polhodine pozerania na ruku, kedy sa nič nedialo (veľmi som sa snažil a nebol v pokoji), som to vzdal. A v tej chvíli mi pred bruchom začal tancovať "plamienok dymu". Dnes už vidím auru celkom dobre. Týmto ste ma presvedčili, že tie návody naozaj fungujú, skúsil som teda aj astrálne cestovanie.

Prvá noc

Došlo mi, že uvoľnenie astrálneho tela som už robil (alebo skôr prstov), to som sa naučil úplne nevedomky. Jednoducho som to v sebe našiel, keď som mal asi 10 rokov. Takže ruky mi šli hneď, úplne v pohode som hýbal s astrálnymi prstami. Nohy išli hneď na druhý pokus. Pri treťom pokuse, keď som sa cielene snažil uvoľniť telo, som stratil vedomie. To som ale ešte nevedel, to som sa dočítal až neskôr. Takže za ten deň (skôr noc), som to skúsil asi päťkrát, ale zakaždým som do 15 minút stratil vedomie. Čudoval som sa, prečo som nemal sny. Bežne si ich pamätám a mám ich napríklad aj päť za noc. Načítal som teda vaše stránky a hneď to tam bolo.

Druhá noc a začínajú sa diať zmeny

Takže som to skúsil druhý deň znova, ale vedel som, že nesmiem stratiť vedomie. Zase som bol neúspešný, ale trochu som sa posúval, čo ma ale naozaj prekvapilo, bolo, že som v tej meditácii bol skoro tri hodiny. Pre mňa niečo úplne nečakané. Predtým som nikdy viac ako 30 minút nezvládol. Na vašich stránkach som tiež čítal o svojom trpaslíkovi. Vďaka tomu, že som sa o ňom dozvedel, úplne som zmenil názory. Zrazu som chcel ísť radšej meditovať, než ísť napríklad na obed. Pre mňa veľká zmena. Už na druhý deň som si všimol, ako sa mi život šialeným tempom mení k lepšiemu. Ten večer sa mi podarilo uvoľniť aj brucho, ale to spôsobilo, že som sa začal točiť a padať po chrbte do „tunela“, čoho sa moje telo samozrejme bálo, takže ma stiahlo zakaždým späť. Potom som si pustil vaše video, ako astrálne cestovať. Pochopil som, že to točenie je vlastne len vo mne, teda tam byť nemusí. Takže namiesto toho, aby som padal dozadu, som to otočil a padal som hore a popredu. Pre mňa dosť zásadná zmena. Vďaka tomu som sa začal posúvať. Keď sa mi podarilo uvoľniť hlavu, tak ma strach opäť stiahol späť. Raz sa mi podarilo akoby sa nadvihnúť, ale ihneď ma strach stiahol späť.

Tretia noc - ÚSPECH!

Potom som si pustil vašu audiomeditáciu na ignorovanie myšlienok. Nešlo mi to vôbec, len čo som si ľahol, začalo mi hrozne rýchlo byť srdce a za tých 20 minút som sa nezvládol upokojiť. Ešte k tomu sa mi samé od seba uvoľnili ruky a začali sa samé hýbať. To ma tiež dosť rušilo. A čo doteraz nechápem je, že som videl so zavretými očami. Neviem, kde sa to vzalo, ale pri meditácii sa mi to práve úplne nehodilo. Asi po pol hodine to prešlo. Celkovo so sústredením mám problémy. Potom som teda rovno z tej meditácie skúsil astrálne cestovať, keď som mal čas, tak prečo nie. Po chvíli som prestal cítiť telo (ako vždy predtým), čo ale bolo nové, že som sa začal „variť“, to som u vás už tiež čítal a asi to nedokážem popísať. Proste cez mňa prechádzali bublinky, bolo to dosť intenzívne. Trvalo to zhruba hodinu. Potom som počul hlas, myslím že to bol sprievodca. Pýtal som sa sám seba, čo teraz mám robiť a on mi odpovedal: jednoducho si sadni, nie je na tom nič ťažké. Tak som si pomaly sadal, bolo to pre mňa dosť náročné. Celé moje telo sa cukalo, asi sa bálo. Trvalo mi asi 5 minút, kým som sa vyklonil z tela. V tej chvíli ma nasal ten tunel, ktorý mi pomáhal sa sústrediť a ja som si uvedomil, že som zabudol dýchať, takže som bol vonku len zlomok sekundy. Najskôr som si myslel, že som nevystúpil, že to bol iba ďalší pokus, ale keď som otvoril oči, tak som zistil, že som naozaj cestoval.

Obrovská zmena života

Celý svet sa mi zmenil. Moje astrálne telo "nezmizlo". Ako vždy predtým som ho stále v sebe citil, cítim ho do teraz. Je to pocit, ako by mi narástli krídla, doslova. Pripadám si väčší, všetko vnímam akoby s nadhľadom, nie je to vlastne reálne. Počujem všetko, vidím všetko, cítim všetko, nie je to ako predtým, keď som to tak nejako ignoroval. Mám takú tú detskú radosť zo života. Zatiaľ sa nikomu nepodarilo mi pokaziť náladu. Ničoho sa teraz nebojím. Je to zaujímavý pocit. Stále rozťahujem ruky, nemôžem sa toho pocitu nabažiť. Na všetko si chcem siahnuť, tiež to robím. Mám chuť všetko ochutnať, skúsiť. Užívam si každý zvuk aj vôňu. Jednoducho mám radosť zo života, ako keby som sa znova narodil a potreboval si všetko znova vyskúšať. Rozhodne mi to zmenilo život. Až to dopíšem, pôjdem skúsiť zas astrálne cestovať, tentoraz už sa možno nebudem snažiť dýchať a možno aj niečo uvidím. Veľmi vám ďakujem za to, že toto môžem prežívať, nie, užívať si tento život. Asi tam bude veľa chýb a určite som na niečo zabudol, takže to bude trochu zmätené, ale dúfam, že sa to dá prečítať. Som naozaj zvedavý, kam sa dostanem už zajtra a čo ešte len za rok, pre mňa nepredstaviteľné :) "

Láďa, astrálny cestovateľ

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať