Keď sa svety prepájajú (samovoľné astrálne vystúpenie)

Ako vyzerá svet skúseného astrálneho cestovateľa?

Predstav si tvoj život ,ako dve miestnosti vzájomne rozdelené priečkou. V jednej miestnosti medituješ a prežívaš vysoké duchovné poznanie, astrálne cestuješ, si veľmi pokojný a osvietený. Ukončíš meditáciu a prejdeš do druhej miestnosti, kde žiješ bežný život. Všetko ťa pohltí – stres, šéf, deti, nákupy, financie. Akoby si úplne zabudol na svoje poznanie z vedľajšej miestnosti. V Astrálnej Akadémií zbúrame priečku medzi týmito miestnosťami a tieto dva predtým nezlučiteľné svety prepojíme.

A výsledok môže vyzerať napríklad takto (prečítaj si nižšie príbeh Moniky, študentky Astrálnej akadémie):

Moje astrálne vystúpenie

Bolo v tomto prípade veľmi nečakané. Pretože predtým som vedome vchádzala do astrálneho výstupu:-) A teraz to bolo samovoľné.

Bolo pekné popoludnie, prišli za mnou na návštevu dve moje blízke kamarátky... Sedeli sme vonku, bolo teplo a krásne hrialo slniečko. Rozprávali sme sa a ja som bola úplne prítomná. Sedeli sme pod pergolou, zrazu som mala potrebu ísť o kúsok ďalej a sadla som si na slniečko. Dievčatá rozprávali a rozprávali ... Cítila som tak prenádherný pocit, lúče sa dotýkali môjho tela, cítila som, ako mnou prestupujú.

Ponorila som sa do tejto krásy a zrazu zisťujem, cítim, uvedomujem si..., že som mimo svoje telo, že plne vnímam, ako sedím a ako len pritakávam tomu, čo hovoria, ale nebola som to naplno ja... Akoby som počula svoj hlas niekde v tuneli, tak vzdialený. Len som chvíľu spočinula nad sebou a pozorovala nás z výšky, celú tú situáciu. Cítila som tú ľahkosť, tú krásu voľnosti. Cítila som sa úžasne uvoľnená a nespútaná. Len som si nás pozrela dookola zo strán, preletela som sa okolo. A potom som sa zase vrátila a smiala som sa celej tej situácii. Takto spontánne a len tak cez deň som ešte nevystúpila, vždy som sa na to pripravovala.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať