Vidia deti bytosti?

Videnie astrálneho sveta, čiže prezretie "pevnej hmoty" do astrálneho sveta, či snáď jasnovidnosť je prirodzená schopnosť každého človeka. Všetci sa rodíme  s touto schopnosťou, ale postupom času sa jej väčšina z nás až dobrovoľne vzdáva.

Čím to je? 

Mnoho z vás si iste pamätá, že ste ako dieťa prežívali neobvyklé veci. Chodili za vami bytosti, anjeli, zosnulí príbuzní, mali ste imaginárnych kamarátov a cítili ste sa s nimi skvele. Podelili ste sa o túto správu so svojimi rodičmi podobne ako "Vidíte toho milého dedka? Stojí priamo pri vás. "Ale rodičia nutne nemuseli zdieľať vaše nadšenie.

Už ako deti sme tak uverili, že svet je obmedzený iba na hmotu a astrálny svet neexistuje, alebo v horšom prípade že je veľmi desivý.

Zrazu sa z toho milého dedka  stáva prízrak, a tak je lepšie ho vôbec nevidieť.

A aj keď žijeme v otvorenej rodine, kde nás podporujú a veria v to, čo vidíme, tak postupom času, s pribúdajúcimi rokmi veríme stále viac v hmotu, v ktorej sa pohybujeme. Ako krásne spomenula astrálna cestovateľka: "Rodičia mi síce veria, ale kamaráti sa mi vysmiali, pani učiteľka si zavolala rodičov do školy a pýta sa, čo sa so mnou deje."

Hmota

Hmotný svet je vytvorený tak, aby sme v neho úplne uverili a mohli si ho naplno užiť. Užiť si všetky jeho detaily aj jeho krásnu obmedzenosť. Vo chvíli, keď nás už hmota prestane opäť baviť, začneme sa vracať k astrálnemu svetu a aj ako dospelí sa behom chvíľky môžeme opäť naučiť vidieť, vnímať aj krátkodobo byť v astrálnych sférach. (Teda aj komunikovať s tými, čo do astrálnych sfér odišli navždy, so zosnulými). 

Deti vidia astrálne bytosti / zosnulých

kde deti vidia bytosti a prihovárajú sa s nimi. Našu dcéru navštevoval zosnulý dedo, ktorého ona vôbec nepoznala, a napriek tomu ho dokázala skvele popísať a rozprávala časti jeho života.

Deti vidia astrálne telá / silu

Niekoľkokrát ma dcéra zatiahla do kúpeľne, kde je úplná tma, a kochala sa mojou astrálnou žiarou. Nadšene vykrikovala: "Mami, ty svietiš. Ty si nádherná víla. "

Niekoľkokrát do týždňa nám príde mail, kde riešime, že dieťa vidí v byte nejakú bytosť, a ani dospelý sa tam necíti úplne dobre. Akonáhle tu pôsobíme, tak popíšeme rodine, čo sme videli, aká bytosť tam bola a vždy sa zhodneme s popisom, ktorý rodičia získali od dieťaťa a my sme ho k dispozícii nemali.

Duch v dome

Keď  máte doma nevítaného hosťa, stačí ho najskôr požiadať o odchod. Ak to nepomôže, stačí veľmi silno precítiť "Nie. Tu nemáš čo robiť. Toto je len náš priestor. "Vizualizujte si, ako okolo vášho bytu staviate imaginárnu nepreniknuteľnú stenu a celý priestor je naplnený bielou láskyplnou hmlovinou. Možno vám to príde len ako vaša fantázia, ale verte, že tento akt vyženie všetky nechcené bytosti z vášho okolia. 

 

Prichádzame na tento svet z astrálneho prostredia a postupne prijímame hmotný svet. Nechávame sa ním pohltiť, aby sme sa ho postupom času opäť vzdávali a následne sa vrátili do astrálneho sveta.

Ak chcete prirodzene vidieť astrálny svet, začnite trénovať videnie aury. Túto schopnosť sa naučíte aj počas jedného večera a je to základ pre každého astrálneho cestovateľa.

Deti sú našou pripomienkou, že existuje aj niečo iné ako hmota. Práve vďaka nim sa opäť stretávame s nehmotným svetom, bytosťami, nadprirodzenými udalosťami a máme možnosť si spomenúť, že existuje aj niečo viac.

A viete čo? Bytosti nie sú vôbec desivé. Prijmite, že sú to ľudia rovnako ako vy, len už nemajú hmotné telá. Ich charizma im zostáva, spomienky, zážitky ... stále sú to oni. Tak prečo sa ich báť? Buďme úplne prirodzení. :)

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať