Nájdite svoje astrálne meno

Astrálna sila napĺňa aj naše slová, ktoré v sebe dokážu skĺbiť lásku, ale aj smútok. Máme jasne definované tvary, farby, zvuky, slová, ale čo naše meno? Vybrali sme si ho síce spoločne s rodičmi ešte pred našim narodením, avšak naše doterajšie prežitky silne ovplyvňujú naše pôsobenie do nášho hmotného i astrálneho priestoru.

Od narodenia až po terajšiu dobu si na svoje meno doslova nabaľujeme všetky svoje emócie, rozhodnutia, názory a skutky. Lenže väčšina všetkých vlastností je od cudzích ľudí, nie od nás samotných. Rodičia nás učili byť takí, spoločnosť zas onakí, chytali sme nešváry a názorové myšlienky, ktoré nám vždy nemusia byť na úžitok.

Nájsť svoje astrálne meno je prirodzené

Už prastaré spoločenské kmene cítili, že nie je celkom v poriadku, aby sme meno od rodičov nosili celý život. Preto v deň dospelosti si jedinec vyberá svoje nové meno. Toto nové meno ich sprevádza po zvyšok života a nie je ničím zaťažené. Je čisté, ako papier a nositeľ doň manifestuje všetky svoje najdokonalejšie vlastnosti, ktoré vedome prebúdza.

Nové meno si nositeľ upravuje podľa svojho cítenia a poznania Sveta. Už nevyjadruje staré názorové myslenie, ale stáva sa z nositeľa nový človek, jedná sa o nový život. Meno môže tak často vyjadrovať silu, láskavosť, pravdovravnosť, čistotu konania a všetky vlastnosti, ktoré chce nositeľ po zvyšok života naplno rozvinúť.

Tejto tradície sa drží napríklad Budhizmus, kedy nováčik dostáva vybrané meno od svojho Lamy. Mená sú písané v sanskrite a často znamenajú v zmysle: otvorené oči, čisté ruky, bystrý orol ... Teda ako vidíme, nie sme ďaleko od západných indiánov a to sme teraz na východe ... Potom je tu druhá možnosť a tou je rozhodnutie na jedincovi. Napríklad súznie celý čas s iným menom, pretože doterajšie meno sa mu nepozdáva. Teda si vyberie svoje nové, napríklad z Karola na Tomáša. Prípadne a to najlepšie, vyberie si svoje astrálne meno, ktoré slúži ako jeho najsilnejšia opora.

Astrálne meno vyžaruje z vibrácií celého človeka: tela fyzického, astrálneho (duša) aj mentálneho (duch). Je to skôr slovný popis vibrácií v rovine jemných bežne neviditeľných, ale poznateľných sfér.

Astrálne meno je veľmi silné 

pretože po jeho (rituálnom) prijatí sa stáva doslova oporou nositeľa. Nemožno potom zísť z cesty a ak sa to stane, nositeľ je vždy svojim menom varovaný, že túto cestu si nevybral. Naopak je plne podporovaný pre cestu, ktorú si vybral.

Ako zistiť svoje astrálne meno?

1) Urob si čas celý podvečer. Pohodlne sa usaď, vnútorne sa stíš a nikam sa neponáhľaj. Myšlienky teraz nie sú dôležité, posuň ich ďalej ...

2) Po chvíli prestaneš vnímať svoje telo a možno pocítiš príjemné brnenie ... Skvelé!

3) Okolo tvojho tela sa nachádza tvoja sila, či tvoje svetlo, vyžarovanie, aura, astrálne telo, či energia a teraz je čas ich vnímať. Vnímaj ich všetkými zmyslami, vcíť ich, užívaj si to, akokoľvek. Buď jednoducho svoj, vnútorný ...

4) Po chvíli si upresní, čo všetko má tvoj život vyjadrovať, aké svoje dobré vlastnosti chceš rozvinúť, aké charizmatické vlastnosti obdivuješ, aké osobnostné vlastnosti a schopnosti nemáš ale chceš do svojho života získať? Prežívaj čo najdokonalejšie túto realitu, ako keby už existovala.

5) Akonáhle budeš mať jasno, napríklad aj na viac sedení, potom choď do ešte hlbšieho kľudu. Len načúvaj sám sebe a svojej sile ... Ponor sa do hudby svojej duše a svojho ducha - počúvaj ako ti krásne spievajú, ako si navzájom rozumejú, ako sa dopĺňajú. Rovnako ako srdce fyzicky búši a vydáva zvuk, tak rovnako počuješ svoje meno - svoje vibrácie - svoju hudbu všade okolo seba, svojimi vnútornými ušami, svojim vnímaním. Si sám sebou, nič viac.

6) Užívaj si tú krásnu chvíľu, práve prichádzaš k poznaniu kúsku samého seba. Tvoje meno sa v tejto hudbe nemusí vyjaviť slovami, často sa dá iba vnímať a po chvíli ho previesť do slov človeka.

7) Vyberaj starostlivo, nikam sa neponáhľaj. Tvoje meno je teraz tvoj pomocník, spoločník, napriek tomu si to ty sám. Slová sú stále len slová, ale ty už poznáš sám seba. Svoju silu, seba nezávislého na hmotnom priestore. Toto si ty a presne sa teraz dokážeš pomenovať.

8) Pri nastúpení na svoju zvolenú životnú cestu ho okamžite začni používať, ak je to tvoje želanie. Ako keby tvoje astrálne meno bola nádoba, ktorú stále viac a viac napĺňaš svojou silou,ktorá ti stále viac pomáha.

9) A teraz je už na čase využiť svoju silu astrálneho mena, a ísť hrať s ostatnými onú hru života, kedy sa zladíme a vytvárame úžasné predstavenie. Viac a viac ľudí hrá onú svoju hudbu a vzniká nádherný orchester pohodového sveta ...

 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať