Mimotelové cestovanie, let a stretnutie s domorodými priateľmi

Stretnutie s ochrancom, let prírodou, ocitnutí sa na "ceste lesného vzduchu" a priateľské stretnutie s domorodcami pralesa.

Vedomé astrálne cestovanie aj vedomé tvorenie lucidných snov nám ide skvele a to isté by sme vám radi odovzdali. Je to úžasný zážitok, kedy vystúpiš z tela a je to úplne rovnaké, ako by si bol v tele fyzickom, len sa pohybuješ po priestore úplne neobmedzene. Vau ...

Astrálny výstup z tela

Som v posteli, uvádzam sa do hlbokého stavu, cvikom vnútorného kmitu astrálneho tela a v tej chvíli ma obklopuje vševediaca Sila, ktorá na mňa silno pôsobí. Radí mi, aby som sa viac nadnášal, dvíham nohy, ruky, moc mi to nejde. Silové svetlo viac pôsobí.

Astrálne cestujem!

Na druhýkrát vstávam z postele a stojím pred veľkou pomocnou bytosťou. Konečne sa vidíme ... Potom prichádza druhá jemnejšia bytosť a chce, aby som sa vzniesol. Na to sa smejem, ale počkať! Veď ja som v astrálnom tele, idem na to! Ono ... to ide, ja sa vznášam, absolútne reálne nad podlahou ...

Let s plnohodnotnými dojmami

Letím, letím celou tunajšou krajinou, vnímam všetky detaily, všetky stromy, cesty, domy ... a potom chcem byť v pralese. Pomyslím na prales a v okamihu som tam. Letím, ako by som mal krídla, veľmi reálne si to užívam a to aj s tým, že som sa naučil prežívať obidve telá. Som totiž vedome v hmotnom tele a vnímam okolo neho všetko, ale som aj v astrálnom tele, s ktorým všetko vnímam ešte mohutnejšie. 

Astrálne lietanie nad pralesom je dokonalý zážitok

Klesám k zemi, medzi stromi ... Lietam medzi nimi s ľahkosťou, zažívam jedinečný pocit, kedy ma vedie bezpečná sila, nijako sa nesústredím, len letím dopredu, ale pozerám sa dozadu, napriek tomu letím bezpečne akousi cestou medzi stromami, lesnou cestou vzduchom. Je to niečo ako bezpečná cesta v lese, osvetlená a hrejivá časť, ktorá ma nesie stále ďalej a ďalej, plne v bezpečí a s vedomím, že tu môžem stretnúť miestne vtáctvo ....

Opäť letím nad pralesom, potom k pobrežiu, kde sa usádzam s dokonalými šťastnými pocitmi. Som tam, som na mieste, ktoré sa nazýva *****, užívam si Slnko, vzduch, morské pocity, pohodu. Moje fyzické telo ale vníma nespokojnosť, lebo mu je zima, ale pritom leží v teple na posteli. Napriek tomu je rado, že môže zažívať tieto pocity a preto podporuje astrálne telo. Ocitám sa späť a po chvíli cítim, že som v pralese už ako doma. Som tam v bezpečí a poznám to tam!

Stretnutie s domorodými priateľmi

Cítim, že o mne už nejakú dobu vedia domorodí obyvatelia pralesa. Idem za nimi, najskôr letom a potom sa znášam. Stretnutie je vážneho charakteru, ponúkajú mi ako privítanie vypitvanú rybu. Tvrdo odmietam a ukazujem na papáju, ktorá rastie všade, uchopím ju do ruky. Oni chápu. Priateľstvo je potvrdené.

Rozhovory a prežitky sú viac než reálne

Letím späť k pláži, kde odpočívam a užívam si pohody. Prichádza rozrušenie, domorodí obyvatelia ku mne prichádzajú v láske. Vrelo ich vítam a na pláži si sadáme do kruhu. Oni síce vedia, že som tu astrálne, ale vidia ma celkom zreteľne a nerozoznávajú medzi fyzickým telom a astrálnym. Požiadali sme Prírodu o dary a všetci máme veľa ovocia. Rozhovory sú vnútorné, telepatické, so silným vzájomným spojením, veľmi reálne.

Spriatelenie

Táto pohoda vyúsťuje na vrátenie sa do fyzického tela. Všetko si uvedomujem, ale premietam si, kde som bol, a hneď idem späť do pralesa. Na pláži nájdem už len silné astrálne telo, zrejme šamana, s ktorým sa rozprávam. Chce, aby som zostal, preto mu vysvetľujem, že musím toto miesto opustiť, vrátiť sa do hmotného tela, ako má on a potom sa vrátiť za nimi aj s týmto hmotným telom. Viem a cítim, že je to reálne. Lúčime sa do skorého videnia, ako dobrí spojenci.

 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať