Končím so všetkými závislosťami!

Čokoláda sa rozpúšťa na jazyku a prichádza príjemný pocit slasti. Už len vôňa kávy prebudí všetky zmysly a tabak naopak uvoľní myseľ aj telo do stavu relaxácie. Sociálne siete nám dávajú pocit vlastnej identity a rozhodne by sme nedokázali žiť bez najnovších infromacií zo všetkých médií.

Užime si svet so všetkou parádou a všetkými možnosťami!

Žijeme v dokonalom európskom svete a vďaka tomu si môžeme dopriať veľa zážitkov, chutí, vnemov. Len si všetko dokonale uži - je to správne! Tento svet má pre nás veľa radostí a vďaka tomu nás život baví. Čo ale, keď sa naše zmysly pobláznia a chcú stále viac? Aj toto je v poriadku, len pamätaj na Jendo pravidlo...

Stále buď sám sebou

Pri pôžitkárstve je dôležité, aby sme to boli stále my. To vnútri hmotného tela, čo myslí a vníma, čo sa slobodne rozhoduje. Naše Vedomie, ktoré je nezávislé na hmote samotnej. Sme ponorení do ohromného mora myšlienok, ktoré nás nielen obklopujú, ale doslova nás "napadajú". Vo chvíli, keď sa príliš sústredíme na jednu myšlienku, prestávame byť sami sebou a stávame sa nástrojom danej myšlienky.

Nebuďme len zabávaní

Celý deň sa napríklad môžeme tešiť na večerný pohárik vína a večer zistíme, že celý deň nám pretiekol cez prsty a vybavujeme si iba tešenie a myšlienky na víno, nervozitu spojenú s nedočkavosťou a pod. Teda celý deň sme mali myseľ plnú želaní, namiesto toho, aby sme žili vedome život. Celý deň sme tak boli vínom, čokoládou, alebo tabakom. A takto sa to u mnohých z nás môže opakovať deň za dňom.

Avšak pre náš vnútorný rozvoj nie je dôležité množstvo nových zážitkov, ale akým spôsobom prijímame život sám o sebe. Práve preto môžeme byť celý život pri vode a tým ... byť šťastní. Rovnako tak aj napríklad len vychutnávať čokoládu ... Vždy je dôležité, aby sme to robili my, naše vnútorné ja a aby to prospievalo telu, pretože bez neho si tu dlho nikto neužije. Tiež je potreba sa pýtať, či tým neobmedzujeme niekoho iného, proti jeho vôli.

Ako myšlienka prevezme našu vôľu

Najsilnejšia myšlienka prichádza k nám a stále získava viac našej pozornosti a Sily. Kým sme silnejší my, využívame myšlienku ako nástroj na realizáciu nášho života. Vo chvíli, keď myšlienke poskytneme väčšie množstvo Sily, preberá kontrolu ona nad nami a my sa tak stávame jej bábkou, cez ktorú sa ona myšlienka realizuje. Napríklad nutkavá myšlienka na tabak - vďaka tomu, že nás ovládne sa predá viac tabaku, viac ľuďom (pasívne) príde tabak do života a tým sa dostáva do podvedomia.

Prevezmeme vôľu my!

Aké by to bolo ovládať úplne svoju myseľ a tým sa zbaviť závislostí? Začať môžeme okamžite, napríklad práve teraz. Nič to nestojí, návod dávame k dispozícii tu

Dokážeš si venovať 10 minút ráno a 10 minút večer a vydržíš aspoň 30 dní? Potom sa teš na úplne nový život, ktorý máš pod kontrolu ty a nie tvoje myšlienky.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať