Zbav sa strachu zo smrti

Ako astrálny cestovateľ sa na svet pozerám inými očami, lebo keď prežijete to, čo je za hmotou, tak vás to zmení - definitívne. Ľudia majú vo veľa veciach jasno, ale v otázke "Čo bude po smrti?" sa väčšina iba domnieva. Ja som chcel mať v tejto otázke jasno už v mladosti, pretože mi prišlo nezmyselné, tu čokoľvek po desiatky rokov vytvárať a následne zomrieť a ?? Toto mi nedalo spať a tak som sa začal venovať astrálnemu cestovaniu, pretože tak človek spozná jasnú odpoveď.

Vo chvíli, kedy nás opustí blízky človek, je to pre nás veľmi ťažká chvíľa. Aké by to ale bolo, keby sme mohli nahliadnuť za oponu smrti a prežiť si, kam sa odchádza po opustení fyzického tela? Cez nasledujúci text ťa aspoň teoreticky prevedieme hlbšie.

Opustenie fyzického tela je upokojujúce

Všeobecne západná kultúra zastáva názor, že smrť je hrozná, duchov sa musíme báť a komunikovať so zosnulými dokážu len vyvolení a je to samo o sebe desivá záležitosť. ALE NIE! Vo chvíli prirodzenej smrti, je celý Proces prívetivý. Aj budhistickí mnísi sa pripravujú na vedomý odchod, rovnako ako niektorí múdri ľudia na smrteľnej posteli. Preto aj ty môžeš prežívať svoj život aj odchod z neho úplne vedome. Len sa to musíš naučiť - prežiť ... a k tomu je skvelé astrálne cestovanie.

Prirodzené umieranie je radostné rovnako ako pôrod

U prirodzene umierajúceho človeka nevidíte strach, ale upokojujúce blaho. V posledných pár minútach sú nadšení, tak nadšení, že sa tešia ako malé deti, ÁNO! Je to úplne prirodzená cesta každej živej bytosti, odísť z hmoty a ísť žiť ďalej, nezávisle na svojom hmotnom tele.

Prečo teda veríme tvrdeniu, že smrť je zlá a desivá? Snáď preto, že mozog toto nikdy nezažil a bráni sa všetkému nehmotnému poznaniu. Vo chvíli, keď prvýkrát astrálne vycestuješ, tak sa tento strach rozplynie, pretože vedome vystúpiš zo svojho hmotného tela (hoci na niekoľko sekúnd) a opäť sa vrátiš späť. Teraz sa už nedomnievaš, čo je po smrti, ale celkom reálne si celú situáciu prežil a získal tak veľa skúseností. Od tejto chvíle ideš sebavedome žiť život na Zemi, pretože je to od tejto chvíle zábava.

Astrálne vycestovanie zmení poznanie človeka ...

Zmiznú všetky domnienky a teórie o duchovných svetoch a celkom samozrejme prijímame realitu. Môže to byť náročné, pretože už pár desiatok rokov žijeme v hmote ... Ale keď to zvládneš, tak tvoje poznanie je uvoľňujúce a žije sa náramne ľahko.

Už sa nebojíš smrti, už si neničíš život stresom, už ... .. si život užívaš a za mŕtvych sa raduješ - ale v dobrom slova zmysle. Doslova ako človek, ktorý sa vtelil do tohto tela, ktorý si tu všetko užíva a úplne vedome sa pohybuje svetom.

Rád ti budem rozprávať mojej zážitky, ale nemožno ich pochopiť, len prežiť. Rovnako ako menej náročné prežitky - ovládnutie telepatie a telekinézy .. Je to jednoduché, zvláštne jednoduché ...

O telepatií nájdeš u nás návod TU.
S Telekinézou sa stretneš priamo v kurze astralnecestovanie.sk aj na ceste Vládca Sily.

 

Zmena pohľadu vďaka zážitku

Keď už vidíš, že dokážeš pomocou svojej Sily hýbať predmetmi, tak sa vo vnútri teba prebudia hlboké myšlienky ... Aj ja som mal na začiatku strach. A kým som sa ho nezbavil, tak som nemohol ísť ďalej. A to je ono! Musíš sa doslova tešiť na to, čo objavíš. A tu príde tá silná potreba naozaj zistiť, čo je ďalej, a tak dôjdeš až k astrálnemu cestovaniu.

To je ale zážitok, to je niečo !!!!! Vystúpiš z tela a pozeráš sa, ako si hmotné telo pochrupuje na posteli. Pritom ty stojíš úplne reálne pri posteli. Dokonca jednoduchým pomyslením sa prenesieš ku kamarátovi. Všetko reálne vidíš, ty tam si! Sleduješ, čo sa odohráva u kamaráta, opätovnou myšlienkou na "navrátenie do tela" sa naozaj vrátiš. Zavoláš kamarátovi, kde mu všetko povieš a on ti potvrdí, že naozaj teraz robil to, čo si videl.
Takto vystúpiš dvakrát, päťkrát, desaťkrát, dvadsaťkrát ... A vždy máš jasné potvrdenie a dôkazy.

Čo je teda smrť?

No a tak ideš ďalej. Chceš spoznávať oveľa viac:

- kde sú ostatné bytosti, podobné vám, ale viete že to ľudia nie sú

- a tak ideš ďalej za ľuďmi živými

- a ďalej za ľuďmi mŕtvymi.

A zisťuješ, že tu nie je nijaký rozdiel - len tie, narozdiel od nich, máš hmotné telo, do ktorého sa môžeš vrátiť.

Celkom prirodzene chceš ísť ďalej, poznávať ďalej .. A zrazu sa ocitneš v bielom alebo čiernom svete ... Kde nič nie je, nič ...... len tie ... a nic ... kým tí v mysli nevytane myšlienka ... ktorá sa okamžite zrealizuje a to veľmi reálne a následne sa premietne do hmotnej sféry.

V tejto chvíli je to pre teba samozrejmé - vieš, že keď niekto odíde, umrie mu hmotného telo a odchádza svojím astrálnym telom do úplne odlišných a ďalekých sfér. Ty na neho môžeš stále myslieť, môžeš ho žiadať aby prišiel, ale predsa by si to po ňom nechcel, keď on sám chcel odísť a rozhodol sa odísť do svojej sféry bytia. Už si nechce užívať hmotu, teraz chce ísť ďalej. Ale čo určite môžeš, tak priamo za ním astrálne vystúpiť. Je to rovnaké, ako keď by si cestoval za ním domov. Len on zostane v astrálnom domove a ty ho dočasne navštíviš. 

Hmotné telo versus Astrálne telo

Astrálne telo je naozaj oveľa menej obmedzené, môžeš čokoľvek, dokonca aj priamo pôsobiť na hmotu, ale ... Už necítiš tú nádhernú vôňu kvetov, necítiš svoje hmotné telo pri športe, nemôžeš byť chuťovým labužníkom ...
A práve preto má ohromný zmysel spoznať astrálne cestovanie, prebudiť sa tak do reality, a teraz nie hrať hru hmoty, ale priamo hru hmoty tvoriť. Pretože všetko, čo prežiješ od prvého astrálneho vystúpenia, si budeš práve tieto hmotné sféry oveľa viac užívať!  

Vízová priepustka

Môžeš to brať veľmi podobne, ako keby ti priateľ odišiel do zahraničia a musel si vyžiadať zložité povolenie a ty ho dostaneš až neskôr.

Hovorím bez obalov, bez rozprávok, hovorím ti to rovno, lebo by si mal vedieť, že smrť ako taká neexistuje, že existuje príčina a následok, že existuje Zemská sféra a iné sféry. Sú tu určité zákonitosti, ktoré sú veľmi široké a preto si ľudia vybrali len niektoré a dodržiavajú ich - napríklad zákon karmy, desatoro ... Naopak o iných nemajú ani poňatia - sféry bytia, bytostné komunikácie, napojenie na druhých ľudí ... a čo je po smrti, aj keď toľko ľudí to spozná osobne ... Nemôžem ti ale povedať rovno všetko, pretože je to v tomto bode nepochopiteľné, preto poďme ďalej.

Prvý krok, poď zažiť niečo viac

Tak ako teraz čítaš tento článok, tak ihneď máš možnosť ísť cestou priamejšie, ktorú som ja vtedy nemohol. Ja som si musel na všetko prísť, ale tebe dávam všetky návody. Pretože verím, že má zmysel mať okolo seba veľa prebudených priateľov, astrálnych cestovateľov.

Preto najlepšie začni s návodom, vďaka ktorému ovládneš svoju myseľ. Pôjde to!

Chceš ísť priamou cestou, ktorá je istá a kde presne vieš, čo ťa čaká? Potom poďme spoločne online kurzom Astrálne cestovanie.sk

Ak chceš mať podobné, alebo rovnaké poznanie ako ja, potom sa pozri na cestu Vládca Sily, v ktorej ťa priamo povedieme a predovšetkým sme všetci účastníci v každodennom kontakte a stávajú sa z nás najbližší priatelia.

Uvidíš, budú sa diať divy, lebo astrálne poznanie na seba nenechá dlho čakať. Dôležité je nezostávať stále v tom rovnakom zastaranom okruhu myšlienok, pretože teraz máš tú najlepšiu príležitosť pochopiť a hlavne zažiť, čo je život v tele, čo je život mimo telo a ako naozaj funguje svet. Príde do teba neuveriteľný pokoj, a to nie je fráza, ale realita.

Bež do toho, ale pozor, lebo svet už nikdy nebude tak nalinkovaný ako doteraz ... Už bude iný ... nie je vážne cesty späť, pretože realita je úplne odlišná a oveľa mohutnejšia, než ju v bežnom dni prežívaš ... Možno, že vycestuješ astrálne za mesiac, pol roka, rok, ale toto je veľmi krátka doba pre tak zásadné poznanie. Veď ideš za samotnú hmotu, krátkodobo, ale ideš. A poviem ti jedno: Bež do toho, pretože za Poznanie, to stojí!

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať

Webinar o astrálnom cestovaní

16. 10. 2020 od 19 hodin

zdarma