Bezpečnosť astrálneho cestovania

"Vraj je astrálne cestovanie pre telo celkovo tak moc náročné, že to môže o trošku skrátiť život. Robiť to často vraj nie je zdravé. tomáš "

Astrálne Cestovanie

Vo chvíli, keď astrálne cestuješ, tak tvoje fyzické telo leží na posteli a odpočíva. Je v rovnakom stave, ako keď spí.

Pri reálnom astrálnom cestovaní musí astrálny cestovateľ veľmi dobre ovládať svoju myseľ a vôľu, aby sa dokázal pohybovať mimo svoje hmotné telo. Vo chvíli, keď už nemá dostatok sily pre udržanie koncentrácie, hmotné telo ho celkom prirodzene stiahne k sebe.

Navrátenie sa do tela sa deje ľahko a väčšinou samovoľne až nechtiac (práve vďaka neovládnutej mysli ). Vo chvíli, keď sa Zaraduješ, že sa ti podarilo astrálne vystúpiť, tak sa ani nenazdáš a hneď si späť v tele. :) Preto tu je návod na dokonalé ovládnutie vlastnej mysle, bez toho v astrálnych sférach moc dlho nevydržíš. 

Tip: Až toto zvládneš, pokračuj na další krok, ktorý ti posilní Vedomie a ty si tak budeš oveľa lepšie pamätať všetky detaily zo svojich astrálnych ciest.

Teda tvoje telo spí a ty sa do neho bežne vrátiš. Žiadna únava, ale úžasné poznanie! Naopak si Silou preplnený. Vnímaš totiž naozajstné naplnenie a je to úžasný pocit!

Cestovanie duchom

A potom tu máme mentálne cestovanie, ktoré praktizujeme veľmi často, lebo nie je tak náročné na samotný akt vystúpenia z hmotného tela. Zanecháváš odpočívať svoje hmotné aj astrálne telo a Putuješ svojím duchom, ktorý nie je závislý na okolitej Sile a práve preto pri návrate do tela cítiš len pokoj a pohodu. Žiadny extatický stav, ale blaho.

Pri samotnom mentálnom cestovaní už necítiš telo a existuje len NIČ, alebo LÁSKA. Mentálne cestovanie, ktoré využívam ja, je ešte menšou záťažou, pretože stále cítim svoje telo a len premiestňujem svoje vedomie, ako svojho ducha, ktorý ale stále vníma svoje telo, alebo aspoň svoje okolie.

Mentálnu únavu poznáme všetci

Spomeň si na taký ten pocit, keď sa s niekým pohádáš a následné dni si úplne unavený a bez Sily. Niekto môže dokonca aj ochorieť. Rovnaké je to aj pri astrálnom cestovaní vo chvíli, keď už cez niečo prejdeme. Ale rovnako ako môžeme zastaviť hádku s partnerom, môžeme cestovať len tam, kde sa cítime dobre a bezpečne, plní Sily. Je to naša vedomá voľba, v akých sférach sa budeme pohybovať. Práve preto vždy pri našich kurzoch dávame jasne najavo, aby si účastníci svoje astrálne cestovanie užívali až s detskou radosťou a pohodou.  

Zamyslenie: Vieš, ja sa milujem a keby to bolo nebezpečné, tak by som to nerobil. Popravde nebezpečné je byť elektrikárom, alebo jazdiť autobusom, ale astrálne cestovanie je úplne prirodzená schopnosť každého človeka.

 
Cestujeme od mladosti a stále žijeme :)

Samotný akt vystúpenia môže byť trochu zložitejší, než sa "to správne stane". Ale návrat do tela sa odohráva naopak okamžite, kedy stačí len pomyslieť a sme v hmotnom tele.

Ak by sa čokoľvek dialo, vždy pomôže vytvorenie vlastnej bezpečnej sféry. Keď sa nechceš zdĺhavo usadzovať do hmotného tela (hoci to veľmi odporúčame, pretože tak telo získa istotu, že je s ním zaobchádzané s úctou), môžeš mať pri sebe pohárik so studenou vodou, ktorá ťa takmer okamžite vtiahne do hmotného tela.

Všetko chce skutočne len cvik a potom je to rovnaké, ako keď ide človek na prechádzku ...

Začni astrálne cestovať, je to úžasné!

Ty to zvládneš, je to úplne prirodzené a túto schopnosť máš v sebe.

 

Sme astrálny cestovatelia a prešli sme si mnohými ťažkosťami. Vďaka tomu vieme, čo presne a v akých chvíľach budeš prežívať. Aké by to potom bolo, keby si mal možnosť sa s nami viac spoznať? Môžeš sa pripraviť na astrálne cestovanie cez naše osobné skúsenosti. Nielen teoreticky, ale predovšetkým prakticky. S nami to zvládneš! Môžeš to zažiť úplne bezpečne na online kurze Astrálne Cestovanie.

 

Pridaj sa a zaži niečo úžasné a slovami neopísateľné. Niečo, čo sa musí prežiť na vlastnej koži.
Koniec slov, teraz poď na prax: Online kurz Astrálne Cestovanie  

 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať

Webinar o astrálnom cestovaní

16. 10. 2020 od 19 hodin

zdarma

Audio meditácie poznania

Realita je odrazom našich vlastných myšlienok ...
Práve preto je v našom najvyššom záujme prežívať len tie najlepšie myšlienky, ale to nie je vždy tak jednoduché...

Viac o audio meditáciách