Iné stavy (bez) vedomia - aké sú na vlastnej koži?

Náš život je veľmi bohatý na poznávanie rozmanitých stavov vedomia, ktoré prežívame ako v uvedomení si hmotného tela, tak aj mimo neho. Dali sme dokopy najčastejšie stavy (bez) vedomia a popisujeme ich podľa skúseností astrálnych cestovateľov.  

Omdlenie

Zažívaš hlboký až ťažký sen, z ktorého nechceš byť prebudený. Ak už máš skúsenosti s astrálnym cestovaním, či s veľmi hlbokými meditáciami, potom si omdletie užívaš úplne vedome a pozoruješ, čo sa okolo tvojho hmotného tela odohráva. Môžeš sa tiež dostať do bielej či čiernej sféry a vnímať pokoj a pohodu. Ide o stav nad Hmotou, ale vyžaduje veľkú sebakontrolu.

Spánok

Počas spánku sa ocitáme v najrôznejších svetoch, ktoré vnímame reálne a nepochybujeme o ich skutočnosti. Ocitáme sa v akomsi automatickom deji a necháme sa viesť príbehom. Keď hmotné telo spí, kde sa teda tých 8 hodín nachádzame? Poďme byť vo sne úplne vedomí.

Vedomý Lucidný spánok

Plne si uvedomuješ, že sa nachádzaš vo sne. Je to pocit, ktorý sa musí prežiť. Si vo sne a vieš, že môžeš čokoľvek - najčastejšie tu lietame, navštevujeme naše priatelia, pozeráme sa pod hladinu mora, stávame sa neporaziteľným superhrdinom. To sú však len začiatky. V pokročilom uvedomenie sa môžeš úplne reálne spojiť s ostatnými ľuďmi a prežívať rovnaký sen. Príbeh tu. 

Toto všetko sa učíme na ceste Vládca Sily,(pripravuje sa)... ,alebo sa táto schopnosť prirodzene prebúdza s astrálnym cestovaním

Poznanie posmrtných stavov

Zažívame pri meditáciách, regresných terapiách a astrálnom cestovaní. Predovšetkým pri astrálnom cestovaní dostávame potvrdenie a dôkazy, ktoré sú reálnejšie, než samotný hmotný svet. Lebo my priamo v astrálnom svete existujeme, sme, a len sa v hmotnom svete "hráme"…

Hlbinné stavy s presahom do minulých životov

Pozeráte do vášho zachovalého reálneho "video záznamu", starého niekoľko storočí. Možno nájdete záznam počiatku všetkého, ale aj budúcnosti. Prečo ste práve takí akí ste a máte tak úžasné predpoklady si tu užívať tento svet? Čo vám hovorí poučenie z vašich reálnych minulých životov? Prežitok veľmi príjemný. Zvlášť keď vás prevádza náš milý terapeut. Spoznajte svoj zmysel života a užívajte si ho.

Astrálne cestovanie

Cítite, vidíte a vnímate všetko rovnako, ako v tomto okamžiku. Jediný rozdiel je, že sa vznášate nad vlastným telom. Tento mimotelový zážitok musíte prežiť, nemožno vysvetliť, ani si ho predstaviť. Ste neobmedzený priestorom a časom. Všetko je oveľa, oveľa reálnejšie, než keď práve teraz čítate tieto riadky. Teraz sa nachádzate v obmedzenom hmotnom svete, ale akonáhle sa dokážete hoci na pár sekúnd nadniesť nad Hmotu, tak ... ihneď všetko chápete. Vnímate celý svet tak, ako naozaj funguje. A pri ďalších astrálnych cestovaniach môžete pracovať s astrálnou silou .... A práve preto sme založili Online kurz Astrálne Cestovanie, alebo sa priamo stretávame na každodenných videokonferenciách cesty Vládca Sily. (pripravuje sa)...

Mentálne cestovanie

Cítite a vnímate všetky emócie, vidíte svet, ale hmota stráca svoje tvary. Samotné farby, tvary a zvuky už nie sú také dôležité. Prežívanie je skôr ako v hmle. Vy ste. Pri cestovaní do nižších, teda astrálnych a hmotných sfér však vnímate emócie aj myšlienky ľudí, na ktoré sa môžete napojovať. Ste veľmi intuitívny a nachádzate sa v nádhernom pokojnom stave.

Hypnóza

Podarilo sa mi počas hypnózy udržať svoje Vedomie a všetko vnímať. Napriek tomu som nemala vôľu nad svojimi prežitkami a správaním. Vnímala som všetko ako vo sne. V jednej chvíli som sa vnímala veľmi z diaľky a sledovala som, ako sa moje telo smeje a nemohla som s tým nič robiť. Hypnózu som podstúpila, aby som spoznala iný stav vedomia, ale nikomu by som ju neodporučila - nemáte vlastnú vôľu, tú odovzdávate hypnotizérovi a vy môžete dúfať, že danú situáciu nezneužije. Terí Sidris

Tranz

Nachádzate sa medzi hmotným a astrálnym svetom, užívajte si to, lebo práve prežívate veľmi hlboké poznanie samého seba a surovej reality, teda to, čo tvorí tento svet. Nutne prebúdzame na ceste Vládca Sily. (pripravuje sa )...

Smrť

Postupne spoznávame vyššie stavy vedomia, alebo niečo ako vedomé astrálne cestovanie, len sa už nedá vrátiť do bývalého hmotného tela. Prechádzame si niekoľkými fázami:

Neovládame telo, stres,
chceme do neho, nemožno, úzkosť
chceme toľko vecí ...
pochopili sme, nič nechceme ...
už nič neriešime, chceme pokoj
vážne prežívame pokoj
zažívame vyšší stav, nič nepotrebujeme, cítime šťastie
cítime, že sme, ale neexistuje hmota a čas
máme veľmi slabé emócie, ja som svetlo, priestor zaniká
som len svetlo
len som
som
 
Je možné preskočenie počiatočných stavov pri meditačnej, duševnej a duchovnej praxi. Je možné navrátenie do nižších stavov, pri neustálom chcení.

Látky pre ovplyvnenie mysle

Samostatný článok na túto tému nájdeš tu.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať