Odpovedáme 1 - Ako mi zaručíte navrátenie do tela?

Na webe píšete toľko detailov o vystupovaní z tela, ale ako mi zaručíte že sa zase vrátim späť? Neviem čo by sa stalo keby som sa nevrátil, ale nešlo by tak čisto náhodou o stav ako je "kóma"? Víťa

Zdravíčko, poďme otvoriť zaujímavú tému astrálneho navrátenie do tela, vrátane kómy. Najskôr pre začiatok, hmota a jej sféry sú naozaj veľmi silné. Navrátiť sa do tela je veľmi jednoduché, niekedy až prekvapivo moc jednoduché. A teraz, poďme sa do všetkého položiť.

Mimotelové cestovanie a kóma

Nastáva doslova stavom Nevedomia, kedy človek opustí tieto sféry a doslova si užíva tie vyššie. V tú chvíľu sa z neho stáva astrálny cestovateľ vo vyšších sférach, ktorý presne nerozumie tomu, kde sa ocitá, a tak sa vedome nechce vrátiť do hmoty. Mal sme možnosti hovoriť s ľuďmi v kóme a často si týchto stavov užívajú.

a) Astrálne cestovanie

Z bežného života poznáme tieto prípady v prípade chorého tela, alebo životných problémov. V tomto prípade je dôležité, aby sa podporilo ich hmotné telo, či pomohla vyriešiť situácia, kvôli ktorej sa nechce vrátiť do tohto hmotného Dobrodružstva.

b) Mentálne cestovanie

Alebo astrálny cestovateľ už skôr necestuje astrálne, ale získal vyšší stav vedomia, kedy opustil astrálnu sféru a pokračoval do mentálnych sfér. Tu sa ocitáme bez času i priestoru. Tieto cesty by sme mohli prirovnať veľkému Osvieteniu, či by sme ich očakávali od skúsených. Na začiatočníka má často hmotná Sila tak veľké pôsobenie, že sa ani nenazdáš a si opäť v tele.

V oboch prípadoch

je možné za takým človekom cestovať astrálne a rozprávať s ním. Je však vždy na ňom, či sa nechá pritiahnuť hmotnou Silou späť do aktuálneho tela, alebo či odíde do vyšších sfér.

Vždy sa učíme mimotelovo cestovať vedome a so zdravým telom, ktoré zaručuje vždy plné stiahnutie do hmoty. Vďaka tomu si užívame vyššie sféri, kde sa pohybujeme na svete bez obmedzenia priestoru, ďalej potom i času. Pri bežnom vedomom astrálnom cestovaní, ktoré učíme, a ktoré je úplne prirodzené pre každého človeka, bude veľký úspech ocitnúť sa v astrálnom svete najskôr na sekundy a neskôr minúty.

Až oveľa neskôr získava schopnosť zostať dlhšie, avšak to už má vždy astrálne cestovanie pod kontrolou vďaka svojmu silnému Vedomiu. Stále ale je mnoho spôsobov, ako nás hmotný svet navráti do tela a my tieto cesty vítame a vedome využívame (napr. Fyzické telo dostane hlad, potrebuje na toaletu, začne ho niečo svrbieť a pod.) A vďaka týmto všetkým poznatkom sme mohli všetci spoločne vytvoriť tak priamy, jednoduchý a prirodzený kurz, ktorý možno odovzdávať dokonca online, pretože všetky vedenia so všetkými cestami odovzdávame citlivo, s vedomím stavov, ktoré práve teraz prežívate. Lebo to isté sme si prežívali aj my.

Zostúpenie do tela

Akonáhle prvýkrát vystúpime z tela, ako aj po sté, vždy nás hmotné telo po pár chvíľ až neskôr minút navráti nútene k sebe. Je to rovnaký pocit ako keď sa ocitnete v úplne úžasnom a pokojnom svete z ktorého často nechcete, ale hmotné telo vás sťahuje späť. A je to tak dobre, lebo v hmote hráte dokonalú hru svojho života…

Tip: Keď budete niekedy vystupovať, majte však po ruke vždy studenú vodu. Stačí len máličko pohnúť rukou, dotknúť sa pohára ... aj len astrálnou rukou a ... ste v tú ranu v tele. Voda, ako neskôr aj jedlo totiž slúži ako veľmi dobrá kotva do tela. 

Pevná myseľ astrálneho cestovateľa

Vystupujem od malička a preto musím povedať že je to úplne bezpečné a to v akejkoľvek chvíli. Vďaka tomu vás dokážem naviesť na cestu astrálneho cestovateľov a bezpečne po nej spoločne kráčať. Človek len musí udržať svoju vlastnú myseľ, napríklad pomocou jednoduchého návodu.

Tip: v astrálnom svete sa pohybujete a tvoríte iba myšlienkami, preto alfa a omega úspešného astrálneho cestovania spočíva v ovládnutí vlastnej mysle.

Návod na mimotelové cestovanie

Iste sa pozrite zatiaľ na návod, ktorý používa v dnešnej dobe veľké množstvo čitateľov. Návod je jednoduchý, pochopiteľný a úplne bezpečný. Tu návod na Mentálne cestovanie ,alebo potom náročnejšie priamo na Astrálne cestovanie.

 

👇👇👇👇👇

Cestujme astrálne spoločne

✅ Na kurze Astralnecestovanie.sk vás doslova povediem krok za krokom skrze všetky stavy vedomia, ktoré si vysvetlíme, pochopíme a prežijeme.

✅ Ideme touto cestou spoločne, kým sa úplne vy sám nerozhodnete, že teraz pôjdete hrdo a sebavedome sám, so všetkými novými poznatkami.

✅ Vy všetko zvládnete!

 

VĎAKA TEJTO NAHRÁVKE SA NAUČÍŠ LEPŠIE KONCENTROVAŤ, A TAK SA PRIBLÍŽIŤ K ASTRÁLNEMU CESTOVANIU

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať