Ako vidieť auru: Získanie schopnosti do 30 minút

Aura je energetický obal tela skladajúci sa z elementárnych živlov. Farba aury sa mení podľa toho, aký živel v tele prevláda. Môžeme ju sledovať doslova na všetkom: ľuďoch, zvieratách i dokonca kameňoch (aj keď s malým vyžarovaním, ale predsa).

Kto sa rozhodne vidieť auru či astrálnu sféru, väčšinou vyskúša mnoho návodov. Tu píšem jednoduchý intuitívny postup, vďaka ktorému veľmi ľahko získate novú schopnosť.

Jednoduchý návod pre praktické sledovanie aury

Po tme si sadnite asi 2 m od bielej steny, zapáľte sviečku a dajte ju za chrbát. (Miestnosť osvetľuje iba sviečka).

Natiahnite svoju ruku pred seba (môžete lakeť oprieť o koleno), prsty nech smerujú nahor a dlaň smerom k stene. Zrak upriamte na stenu, ale pritom upriamte pohľad akoby cez dlaň vašej ruky. Pozerajte sa na stenu, ako keby tam tá ruka nebola. Tým, že budete vidieť múr ostro, sa ruka rozmaže a urobí tiene. Takto sa pozerajte 3 - 30 minút a celý čas by ste nemali žmurknúť, tým by ste si zbytočne predĺžili učenie.

Na videnie aury sa nesústreďte - naopak smiech a dobrá nálada tomu pomáha. Berte to formou hry a všetko príde samo, nenútene. Intuitívne sa vám prebudí vnímanie aury, lebo túto schopnosť máme všetci vrodenú.

Po čase uvidíte okolo prstov a dlaní hmlovinový obal, tieň, biely dym a práve to chceme.

Nehovorím, že hneď iste vidíte auru, ale máte začiatok! Dajte si pauzu pár minút až deň a skúste to znova.

Teraz už budete vidieť zreteľnejšie a stačí sa dokonca pozerať len veľmi krátku chvíľu, aby sa vám dostavil pohľad na nádhernú auru. Teraz už vidíte, ako aura obteká okolo každého prsta. Toto je hlavná aura - asi do 2 cm od tela.

Ak budete ďalej precvičovať, potom iste uvidíte aj aury ďalšie - ďalšie vaše telá, ktoré vyžarujú energiu (vďaka elektrickému a magnetickému fluidu, z ktorého sa skladá). Druhú auru môžeme vidieť asi 5 cm od tela. Ďalšie asi 20 cm, potom 50 cm, 100 cm. Zdravý človek žiari okolo seba 1-2 m aurou a ak budete veľmi vnímavý, potom uvidíte, že je úplne bežné, aby človek vyžaroval 10 m aj 100 m.

Každý človek podľa učenia tibetských lámov dokonca dosahuje auru na vzdialenosť 10 km.

Videnie sa stále vylepšuje

Aby ste mali detailný pohľad a ukázali sa aj farby, tak sa takto bavte každý deň. Sledujte auru pri jazde autobusom, autom, pri chôdzi po ulici za ľuďmi, alebo keď sa len prechádzate prírodou. Vďaka tomu sa môžete pri ceste pozerať na aury ľudí okolo vás, alebo aj na stromy. U ľudí pozorujte predovšetkým hlavu, tam je aurické vyžarovanie často najsilnejšie, ale hlavne ho neovplyvňuje farba oblečenia. (Tá má tiež svoju auru, preto sa pozerajte na miesta s holou kožou.)

Ak máte možnosť, tak najlepšie je sledovať cudziu auru. Preto odporúčam aj na prvýkrát sa dohodnúť s niekým známym, aby ste sa učili sledovať auru od seba navzájom. Zameriavajte sa na vyžarovanie z hlavy, až potom pozdĺž celého tela. Či sedíte, alebo stojíte nie je dôležité, hlavne aby vám to bolo pohodlné.

Niekto vidí farby aury okamžite, iný po mesiaci, niekto aj dlhšie, ale nakoniec keď chcete, tak uvidíte všetko.

Získanie schopnosti do 30 minút je preto veľmi reálne.

K čomu je dobré vidieť farby aury

Na človeku, zvierati, bytosti, v prírode, na čomkoľvek okolo seba uvidíte viac farieb, ale väčšinou niektoré farby prevažujú a každú farbu možno priradiť k jedinečnej vlastnosti, ktoré som rokmi vypozoroval:

Význam farieb aury, či astrálneho vhľadu na druhého človeka

 

Tvorivé charizmatické vlastnosti 🙂

  zdravie, otvorenosť, sebapoznanie
  radosť, podpora, jednoduchosť
  hravosť, sloboda
  nadšenosť, súznenie
  intuícia, porozumenie, vernosť
  pokojné prežívanie, intelekt
  duchovná sila, meditačné poznanie
  milujúci, spokojný
  jemnosť, láska, vnútorné prežívanie
  rýchle reakcie, nepremýšlavosť
  dôvera, nádej
  sila, moc, aktivita
  kľud, sústredenosť, optimizmus
  rozhodnosť, sebapoznanie
  umiernenosť, jemnosť

 

Rozkladné charizmatické vlastnosti 🙁

  nemoc, uzavretosť, závislosť, negativita
  ohováranie, závisť, žiarlivosť
  bezcieľnosť
  vnútorná podráždenosť
  bezstarostnosť, smútok
  domýšľavosť, tvrdohlavosť
  zneužitie duchovnej sily
  chamtivý, hľadajúci
  zrada, smútok
  zádumčivosť
  plánované zvrhnutie, pikle
  namyslenosť, podvod, útok
  roztržitosť, náladovosť
  pevnosť, osobná spomalenosť
  podráždenosť

Kombinácia:

Červená + Modrá = aktívny, vnímavý
Modrá + Zelená = pokojný, vyrovnaný, rozjímavý, priateľský

Vnímanie aury pre pokročilých

Ak časom uvidíte nielen okrajovú auru človeka, ale dokonca aj pred telom, pohľadom priamo na brucho, nohy, ruky, potom sa môže stať, že si všimnete sivé škvrny. Toto najčastejšie znamená prvé signály začínajúcej, alebo už prebudenej choroby. 

Stačí si vizualizáciou v duchu predstaviť, ako sa energie tela do chorého miesta prelievajú a tým sa sily dopĺňajú. Zároveň si predstavte, ako je daný človek napojený na Univerzálnu silu cez hlavu, do ktorej jej akoby z vesmíru tečie biela tvorivá energia cez valec vedený do hlavy.

Hlavne skúšajte sledovať auru každý deň a uvidíte. 

 

 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať