Audiomeditácie pre pokoj a poznanie

Realita je odrazom našich vlastných myšlienok ...

Práve preto je v našom najvyššom záujme prežívať len tie najlepšie myšlienky, ale to nie je vždy tak jednoduché. Tu máme depresiu zo zlej práce, zaspávame s hlavou plnou starostí a nedokážeme si oddýchnuť, ráno sa prebúdzame unavení a demotivovaní. Týmto štýlom života skôr či neskôr prichádza choroba. Deti, partner, práca, chaos modernej doby. Ako si v takomto svete udržať dobrú náladu a pozitívne myšlienky?

Či sme realista, materialista, optimista, flegmatik či melancholik nie je pevne dané. Je to nastavenie našej mysle, je to zručnosť, ktorú môžeme vedome ovplyvniť. Rovnako ako sa môžeme naučiť byť rečník, psychológ, politik, murár, astronaut, rovnako tak sa môžeme naučiť na svet nazerať pozitívne a ovládať svoje myšlienky.

Vďaka tejto schopnosti už pohárik vždy budeme vidieť z polky plný a naša realita sa pretvorí presne podľa našej vôle.

Ak patríte medzi tých, ktorí chcú vedome ovládať svoje myšlienky a tvoriť svoj vlastný život, pripravili sme pre vás do začiatku nahrávky, ktoré vám budú slúžiť ako sprievodcovia vlastnej mysle.

Všetky nahrávky ožili vďaka poznaniu a hlasu Sidrisa, ktorý sa od roku 2000 zaoberá fenoménom myslenia, hlbinných a mimotelových stavov.

Ak ešte nemáte žiadnu skúsenosť s ovládaním vlastnej mysle, sú pre vás prvé dve meditácie (pozorovanie vlastnej mysle a ovládnutie jednej myšlienky) úplne nevyhnutné. Len vďaka týmto dvom zručnostiam začnete preberať vládu nad svojím životom a dokážete sa intenzívne ponoriť do príbehov, ktoré vás v nahrávkach čakajú, a tak z nich vyťažiť maximum.

12 jedinečných audio meditácií

1) Pozorovanie vlastnej mysle

Nemusíme prijať za svoje všetky myšlienky, ktoré nám vstúpia do hlavy. Odosobníme sa od myšlienok a naučíme sa byť ich nezávislý pozorovateľ. Žiadna myšlienka nás nesmie ovládnuť. V praxi potom dokážete odsunúť nechcené myšlienky, či už tie negatívne, alebo aj pozitívne, na ktoré v danú chvíľu nemáte v živote miesto (keď sa chceme sústrediť iba na jednu konkrétnu činnosť).

Pozorovanie vlastnej mysle máte k dispozícii zadarmo, a či je pre vás nutná druhá nahrávka Ovládnutie jednej myšlienky, spoznáte po nasledujúcom teste:

Vyberte si jeden predmet (ceruzku, jablko, strom), nastavte budík na dve minúty, zatvorte oči a udržte v mysli iba túto jednu vašu vybranú myšlienku. Keď sa vám za celý čas do mysle nevkradne žiadna iná myšlienka (alebo maximálne 3 myšlienky na pár sekúnd), dokážete ovládať svoju myseľ a prvé dve meditácie pre vás nie sú kľúčové.

🎁 Pozorovanie vlastnej mysle vám zašleme zadarmo na váš email:

2) Ovládnutie jednej myšlienky

Vďaka zručnosti jasnej koncentrácie dokážeme žiť všetci kvalitnejší život a intenzívnejšie ho prežívať. Zameriame sa len na jednu nami zvolenú myšlienku a všetko ostatné pre nás prestáva byť dôležité. Ideme si za svojím cieľom, šetríme čas, sme efektívnejší.

 

3) Komunikácia s bábätkom

Jeden z najsilnejších zážitkov pre mamičky počas tehotenstva. Naučte sa komunikovať so svojim bábätkom ešte predtým, ako ho budete držať v náručí.

 

4) Najlepší deň

Meditácia určená k rannému prebudeniu a motivovaniu pre najlepšie možné výsledky. Odporúčame si túto nahrávku nastaviť ako budík, preto vám ju ako jedinú nahrávku zašleme po zakúpení tiež do e-mailovej schránky. Skutočne nepoznáme lepší štart dňa, než sa vedome prebudiť, utriediť si myšlienky, podporiť naše najlepšie vlastnosti a nadšene tvoriť svoj najlepší deň.

 

5) Liečivá meditácia

Či už sa jedná o nádchu, alebo vážne dlhodobé ťažkosti, väčšina našich chorôb má pôvod v neovládnutých myšlienkach. Podporiť liečbu skrz upokojenia mysle a naučiť sa samoliečenie je teda logický krok, preto pre vás máme nádherný príbeh. Nechajte sa ním vtiahnuť a urýchlite svoje uzdravenie.

 

6) Meditácia pokoja

Po náročnom dni je dôležité sa uvoľniť a prečistiť myseľ, len tak môžeme skutočne v noci regenerovať po všetkých stránkach. V tejto meditácii sa všetko potrebné naučíme a už nikdy nebudeme zaspávať s hlavou plnou starostí.

 

7) Nacítenie astrálneho tela

Zoznámime sa s prvotným reálnym precítením astrálneho tela. Už to nebude len teória, ale ideme do praxe. Nebudeme astrálne cestovať, "iba" sa naučíme cítiť naše astrálne telo - teda prvý krok k úspešnému astrálnemu cestovaniu.

 

8) Napojenie na univerzálnu silu

Naučíme sa čerpať čistú univerzálnu energiu, ktorú si potom transformujeme do nami zvolenej vlastnosti. Bude to pokoj mysle, láska, odhodlanie či pevnosť? To je už na vás. P.S .: zároveň podporíme intuíciu :-)

 

Ako si reálne cítila stúpanie nahor a následný biely prúd sily z univerza do tvojho tela?

"Pri stúpaní nahor cítim najskôr určitú vibráciu v tele a predovšetkým v hlave. Mám aj pocit, že aj cez zavreté oči vidím akoby mihanie. Vždy sa mi hlava samovoľne otočí - o málinko, ale celkom citeľne. Potom, keď pri stúpaní prekoná svetlo určitú výšku, akoby sa vlny rozostúpia a ucítim ľahké kolísanie. Stúpanie pokračuje až do výšin a v tej chvíli ich pozorujem, dá sa povedať, skrz vršok svojej hlavy. Pri následnom napĺňaní bielym prúdom sily z univerza cítim a aj vidím vlny svetla, ktoré sa do mňa vnáša a napĺňajú ma. Mám pocit, že sa mi rozostupuje (ľahko) lebka a tvorí v sebe priestor pre liečivú energiu. Odznieva napätie v hlave, ale pocit akéhosi mravčenia a dýchania jednotlivých častí zostáva. To isté cítim pri napĺňaní každého kúsku tela až po prsty na nohách. Nechávam sa doslova natlakovať a potom prestúpiť bielou silou skrz moje telo do môjho osobného priestoru a vdychujem ho. Cítim, že môj osobný priestor je doslova nahustený. Radmila"

Čo si pri napojení na túto silu pociťovala?

Kľud, Lásku a vyrovnanosť.Pri naplnení silou najskôr cítim šteklenie v bruchu, ako keď som bola malé dievčatko a na niečo sa moc tešila alebo mala z niečoho veľkú radosť, potom ucítim nekonečnú vďaku, až mi vyhŕknu slzy z očí.

Ako dlho po meditácii si ešte cítila pokoj a vyrovnanosť?

"Toto ľahké omámenie až plávanie cítim dosť dlho. Keď mám pocit, že oslabuje, tak si uvedomím svoj priestor a som zase vyrovnaná."

9) Najhlbšia sila

Spoznať sami seba viac do hĺbky a z rôznych uhlov pohľadu. Výlet do vnútra nás samotných pre získanie sebavedomia a istoty.

Nahrávka vás prevedie rozprávkovým príbehom cez lúku, do jaskyne a následne do majestátneho krištáľu.
Vďaka týmto trom sféram, ktoré metaforicky znázorňujú naše tri svety (fyzický, astrálny a mentálny), dokážeme do hĺbky spoznať sami seba a pracovať na svojom sebavedomí.

Lúka:
Znázorňuje naše vnímanie fyzického sveta. Ako sa na lúke cítite? Ako detailne dokážete všetko vnímať? Máte svoju nekonečnú lúku, alebo okrasnú záhradu? Je váš priestor veľký, či malý? Čo všetko sa tu nachádza?

Jaskyňa:
Symbol našej astrálnej sféry, našej charizmy, povahy ... Ako ste sa tu cítili? Je vám vaša jaskyňa príjemná? Čo všetko sa v nej nachádzalo? Bolo vám teplo, či zima? Ako veľmi ste sa tu cítili "ako doma"? Máte tu všetko pod kontrolou?

Krištáľ:
Naše čisté mentálne telo / vedomie. Tu by sa nemalo nachádzať nič - len svetlo, láska, pokoj. Možno môžete vnímať vesmír, hviezdy. Skúste si tu zanechať čistotu. Ste to vy ... vaša najvyššia časť, ktorá ide cez priestor a čas, vaša podstata kráčajúca skrz všetky životy.

 

10) Ochranná bytosť

Stretnutie s ochrannou bytosťou býva vždy príjemný zážitok. Niekomu sa ihneď zjaví jej tvar, na niekoho sa zo začiatku iba prihovára, avšak všetci cítime ten nekonečný láskyplný pokoj, ktorý nás zalieva a tým otvára naše najvnútornejšie vedenie. Vždy nás nasmeruje na správnu cestu životom.

 

11) Rozlúčte sa s depresiou

Táto veľmi silná emócia dokáže obrovské veci - úplne ovládne našu myseľ, núti nás ležať v posteli, plakať, ľutovať sa. Nevidíme východisko zo svojej situácie. Teraz je čas prevziať svoju všetku silu späť a opäť žiť šťastný život.

 

12) Do vyšších sfér a späť

Jedinečná meditácia pre poznanie vyšších sfér, postupne sa zbavíte všetkých myšlienok, problémov, ega, sami seba .... Cestou späť všetko opäť naberiete a budete si o to viac užívať hmotný svet. Táto meditácia je určená pre tých skúsenejších z vás, ktorí už ovládajú svoju myseľ.

Táto nahrávka je veľmi náročná, pokiaľ ide o silu nášho vedomia. Počúvanie len na vlastné nebezpečenstvo - neprerušujte a zaistite si nerušené súkromie. Keď sa úplne ponoríte do tejto meditácie poznania, tak sa môže zo začiatku stávať, že cestou hore do vyšších sfér prestanete vnímať (vaše vedomie nie je dosť silné) a opäť začnete vnímať o niekoľko minút neskôr. S každým opakovaním sa dostanete stále vyššie a vyššie.
Keď zvládnete cestu hore, nastáva ďalší náročný úsek - cesta späť do hmoty. Vaše vedomie je vo vyšších sférach zbavené absolútne všetkého, ste v ničote ... cestou dole začnete na seba naberať všetky potrebné veci - ego, zvuky, tvary ... V tejto fáze môže opäť vedomie vypadnúť - vedomie je čisté a nemusí zvládnuť záťaž, ktorá je na neho návratom do hmoty naložená. Vaše vnímanie opäť naskočí v neskoršej fáze nahrávky.
Vašim cieľom je úplne prežiť celú cestu a udržať svoje vedomie stále bdelé, vtedy ste pripravení poznávať všetky tajomstvá nehmotného sveta.

 

🎵 Ako si audiomeditácie prehráte?

Všetky audiomeditácie zasielame na stiahnutie v audioformátoch mp3, ktoré si jednoducho prehráte na svojom zariadení (PC, Mac, Android, iOS, Windows ...)

💜 Aké sú audiomeditácie od nás?

"Dostávaš ma do magického, krásneho stavu, úplne mimo."
Vivanna, študentka Astrálnej akadémie (Vládca Sily)

"Musel som sa týždeň vysporiadávať so zlosťou, ale úplne bezpredmetnou a bezdôvodnou. Hľadal som, aký by som pre ňu mohol mať dôvod. Nič som nenašiel. Po audionahrávke som si uvedomil, že ten hnev nie je môj, nepochádza odo mňa, ale že to je energia veľkomesta. Zhon a to obrovský, z toho nervozita, že sa niečo nestihne a z toho pramení ten hnev, ktorý som cítil. Keď som si toto prežil, upokojil som sa a zlosť ma opustila. Veľmi zaujímavé. "
Patrik, študent Astrálnej akadémie (Vládca Sily)

"Audiomeditácie sú úžasné .. ten výklad, hudba, atmosféra všetko je to tak prirodzene dokonalé, že keď som si ich ráno púšťal pri ceste do práce úplne mi nabiehala husia koža všade po tele (konkrétne u komunikácie s ochranou bytosťou). S prianím láskyplného zvyšku dňa "Aleš

"Meditácie mi pomáhajú nemať myšlienky. Obdivujem! Sú veľmí prínosné. "
Jaroslav

"Hlboko sa klaniam za vaše mediácie. Perfektná, práca, hlas, hudba. Stránky. Robila som si meditáciu stretnutie s bábätkom a neprišlo. Respektíve bolo tak jemné, krehké a ja som si uvedomila, že som ako tank, čo sa snaží mu hneď všetko ukázať bez jemnosti. Ono už aj v brušku počuje našu bláznivú rodinu a počúva moje myšlienky ... .Tak som "len" posielala lásku a ospravedlňovala sa. Skúsim neskôr. Meditácia je však nádherná. "
Markéta

"Tá meditácia do vyšších sfér! Je nádherná! Ako som vnímala tie vrstvy fakt nádhera! Nabudúce si skúsim vyhodiť špunty z uší a pobudnúť tam trošku dlhšie, tá ale je !!! "

"Ďakujem, že audiomeditácia Najhlbšia sila, je nahratá s presnou výslovnosťou, ktorú mám tak rada. Nevynecháváš žiadne písmenká, je to paráda, dobre sa počúva. "
Lucia

"Večer si idem ľahnúť s audiomeditáciou od Sidrisa" Najhlbšia sila ". Idem do krištáľu, silovej jaskyne a ... vychádzam kúsoček astrálnym telom. Prestávam vnímať audionahrávku a som 30 cm nad telom! Som väčšia, než telo podomnou. Bolo to rýchle, asi len 5 sekúnd, ale bolo to úžasné! Vnímam neutrálno, idem ďalej - až by som sa tam chcela vrátiť.Pochopila som tam, že je až smiešne "pracovať až vypadnem z tempa", či "rozčuľovať sa". Len som všetko pustila, len bola ... "
Lucia, študentka Astrálnej akadémie (Vládca Sily)

"Zdravíčko Jindřichovi. Je mi úplne jasné, že ste robili vaše audiomeditácie poctivo a s láskou. Veď vy to inak ani neviete. Audiomeditácie sú pekné, púšťam si ich, ale nič sa nevyrovná tomu, keď ste to so mnou robil vy osobne naživo. Na to sa nedá zabudnúť! To by som odporučila všetkým ľuďom v dnešnej uponáhľanej dobe. Hlavne tým pracujúcim. Aj to tak robím, odporúčam vás. Ale kým sa ľuďom nestane naozaj veľký osobný problém, s ktorým  by si už nevedeli sami rady, tak na toto moc nereagujú. Vám ďakujem za mnohé a mnohé, čo ste pre mňa urobil. Taktiež nie je asi skoro deň, keby som si na vás s veľkou láskou nespomenula. Vesmír bol na mňa dobrý, že mi dovolil vás stretnúť a spoznať. " zdraví"
Petra

"Audiomeditácie do Vyšších sfér a späť:" Nečudujem sa, že pri reinkarnácií zabúdame, kto sme, keď po poznaní ničoty je nápor na vedomie tak veľký, že vedomím väčšina z nás vypadne a vráti sa až na konci nahrávky do tela. "
Kateřina

"Meditácia Napojenie na univerzálnu silu, kedy som si sťahovala univerzálnu silu do seba bola neuveriteľná, cítila som cez hlavu zvláštne pocity, tlak niečo tak obrovské, že som z toho až plakala, ale bol to plač súcitu, žiadne zúfalstvo, bola v tom aj radosť, niečo pokorné a moc pekné. A to nie je všetko, meditácia, do Vyšších sfér a späť, je fakt náročná a fascinovalo ma pozorovať, ako veľmi udržím pozornosť a presne to všetko, čo k tej meditácii popisujete. Meditácia Stretnutie s ochrannou bytosťou bola fascinujúca. Bol tam niekto, kto vlastne nebol ani muž ani žena, vyzeral ako anjel, ale asi ani nebol, bola to postava svetla, nehovorila, ale ma len hladkala a už tým sme vlastne komunikovali. To bol naozaj zážitok. Vyskúšala som skoro všetky meditácie, ktoré som si od Vás kúpila a som z nich naozaj nadšená. Zažívam úžasné veci. "
Darina

"Páni, prajem krásny deň Sidris, naposledy som počúval audio meditáciu na ovládnutie jednej myšlienky a opäť som žasol, akým geniálnym spôsobom ste dokázal naviesť moju pozornosť tým správnym smerom. Počúval som ju v rámci kurzu astrálneho cestovania. Teraz začínam brať veci opäť do svojich rúk a čo sa týka hlbinných stavov, napadlo ma s Vami zdieľať, že sa mi darí občas uvedomovať posvätnosť prítomného okamihu - života. Je to nádherné sa aspoň na chvíľu oddeliť od energie myšlienok a len ich pozorovať. Občas mám pocit, že vnímam rôzne energie. Niekedy sa toho viac či menej zľaknem, aj napriek tomu, že viem, že sa niet čoho obávať. Možno len tej pravdy, ktorá ku mne občas takto príde aj v menej očakávanej forme. Astrálne tvorenie znie skvele. Teším sa na to. Majte sa pekne"
Michal

"Skúsil som audio meditáciu Pozorovanie vlastnej mysli a som presvedčený, že po ňu nikto nemôže povedať, že by to nechápal či, že by bol problém. Za ma odskúšané a spokojnosť :) "
Martin

 

Audio meditácie sú síce nahovorené v českom jazyku, ale hlboký zážitok bude o to väčší 💜

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať