Návod na ovládnutie vlastnej mysle

Každá myšlienka, ktorá nami doslova prejde hlavou, určuje kvalitu nás samotných aj nášho života. Dokážeme tak vybočiť z automatického prijímania myšlienok a ovládnuť sami seba a tým svoj život?

Máme tu jednoduchý návod, ktorý po vás požaduje pár minút denne. Je to váš čas - nie u čaju, televízii, knihy ... Buďte sami so sebou a svojimi myšlienkami. Takto strávený čas je tou najlepšou investíciou ktorú si môžete darovať. Už za pár dní sa vám otvoria možnosti, ktoré bežnému človeku môžu unikať celý život.

Na tejto ceste človek nielen ovláda svoju myseľ, ale predovšetkým nachádza šťastie, naplnenie, pokoj, lásku. Dostaneme sa do stavu, kedy sme plní sily a všetko je nám jasnejšie. Ukážeme vám tu metódu, ktorá je dar, pretože otvára ďalšie poznanie. Je tak jednoduchá a pritom tak dôležitá ....

V zásade je to jednoduché: Venujme si každé ráno a večer 10 minút pre prácu s vlastnou mysľou.

1) Pozorovanie myšlienok

V prvých týždňoch ste pozorovateľmi myšlienok. Iba sedíte a nechávate všetky myšlienky okolo vás prelietavať. Cieľom je, aby vás žiadna myšlienka nezaujala na viac, ako päť sekúnd. Pri každodennom opakovaní tejto metódy na vás bude doliehať čoraz menej silných a často prebytočných myšlienok.

Pohodlne sa usaďte, zatvorte oči a len pozorujte svoju myseľ.
U žiadnej myšlienky sa nezastavujte.
Myšlienka prichádza ... odchádza ...
žiadna vás nezaujíma,
ďalšie, a ďalšie.

Získate
Tento cvik vám daruje neovplyvniteľnosť, ktorú potrebujete ako pre astrálne cestovanie, tak v bežnom živote.

Chcete pomôcť?
Ak pozorujete myseľ, užívate si radi hlbinné stavy, alebo sa len radi nechávate ukolíbat do príjemnej relaxácie, potom sme pre vás pripravili úplne dokonalé audio meditácie pod naším vedením. Stiahnite si zadarmo audio meditáciu "Poznanie vlastnej mysle" v tomto článku.

Tipy ako nazerať na myšlienky

Myšlienka vtáky

Pozorovanie myšlienok je vlastne veľmi jednoduché - stačí si pohodlne sadnúť na stoličku alebo gauč, zavrieť oči a v mysli si pripodobniť svoje myšlienky k vtákom, ktorí letia po oblohe.

Myšlienkové balóniky

Alebo si tiež len sadnite, zatvorte oči a predstavujte si, že všetko, čo vás napadne, má tvar balónikov. Je jedno, aká myšlienka, ale vždy si ponechá tvar balónika s rôznou farbou. Za chvíľu tak zistíte, že máte plnú ruku nadnášajúcu sa balónikmi, rovnako ako keby ste boli na púti. Nikde nič iné okolo vás nie je, len čisto, bielo, a balóniky.

Po túto dobu majú všetky myšlienky tvar balónika. Zvuk vtákov, svrbenie tela, nápad na dáždnik či obed. Vlastne je to príjemné a veľmi zaujímavé cvičene. Vezmite každý balónik zvlášť a púšťajte ho smerom k nebu. Pozorujete, ako stúpa, stále vyššie ... vyššie ... až postupne mizne. Toto urobte s druhým, tretím a ďalším balónikom, až budete mať v ruke celkom máličko balónikov. Svoju myseľ oprostíte od myšlienok tým, že jednoducho necháte odletieť všetky balóniky a budete si užívať tú nádhernú chvíľu .. Ako keby z vás spadol kameň ... všetky myšlienky odleteli a konečne ste to len vy ... tak uvoľňujúce ...

2) Ovládnutie jedinej myšlienky

V ďalšom týždni prebuďte schopnosť udržať iba jednu jedinú myšlienku. Vyberte si akúkoľvek, ale musíte sa na ňu plne sústrediť a zaoberať sa ňou.

Je výhodné využiť vizualizáciu, preto vám môže pomôcť jednoduchý predmet. Pre začiatok si zvoľte napríklad kamienok, či jablko.

Najprv pozorne sledujte predmet,
až budete chcieť, zatvorte oči,
uvoľnite myseľ
a utvorte dokonalý obraz predmetu.
Plne sa koncentrujte iba na tento predmet.


Akékoľvek iné myšlienky nie sú dôležité, iba tento jeden predmet. Ak sa vám podarí v mysli udržať predmet bez prerušenia aspoň po 1 minútu, potom gratulujeme! Teraz pokračujte až na 5 minút a pocitovo tak reálne, že by sme sa predmetu mohli dotknúť.

Tip: Ako jednu myšlienku si vyberte aj len dýchanie, či sústredenie na časť svojho tela. Ovládnutie jedinej myšlienky vám pôjde oveľa ľahšie.

Získate
Tento cvik vám daruje schopnosť sústredenia, ktorú potrebujete pre astrálne cestovanie, ktoré si žiada ležať bez pohnutia aspoň dvadsať minút. V bežnom živote budete prekvapení výrazným zlepšením všetkých vašich schopností.

Chcete pomôcť?
Audiomeditáciu na ovládnutie jednej myšlienky nájdete za symbolickú cenu TU.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať

Audio meditácie poznania

Realita je odrazom našich vlastných myšlienok ...
Práve preto je v našom najvyššom záujme prežívať len tie najlepšie myšlienky, ale to nie je vždy tak jednoduché...

Viac o audio meditáciách