Bojím sa a mám veľa otázok

"Mám otázku, môže mať na cestovanie vplyv fázy mesiaca?"

Fázy mesiaca, rovnako ako druh oblečenia, spanie na sever a ďalšie už prežité mýty, ktoré bohužiaľ ďalej šíri internet, nemajú absolútne žiadny vplyv na astrálne cestovanie. Trénujte poctivo každý deň a všetko úplne prirodzene príde.

Je možné pri astrálnom cestovaní po tom mať nejaké fyzické poškodenie (jazvy)?

Toto je veľmi nepravdepodobné. Osobne máme iba jeden prípad, kedy došlo k ľahkému pocitu popálených dlaní (ale na tele nič vidieť nebolo), a to sa stalo zo zvedavosti astrálneho cestovateľa, či je možné preniesť poškodenie astrálneho tela na hmotné.

Môže sa tak teda stať vo chvíli, keď to sám dovolíte, či po tomto dôkaze budete sám túžiť. Naša realita je odrazom našich myšlienok a prianí. Ale aj v tejto chvíli bude potrebné skutočne silná koncentrácia, aby sa myšlienka okamžite manifestovala do fyzického sveta. Bez vášho súhlasu nemôže vaše hmotné telo čokoľvek ohroziť.

V realite zle vidím a nosím okuliare. Ako budem vidieť pri astrálnom cestovaní?

Okuliare nosíme len v hmotnom svete, je to obmedzenie hmotných očí. Oči v astrálnych sférach nepotrebujeme a realitu vnímame iným spôsobom - akoby celou našou bytosťou. Ako keby sa naše periférne videnie rozšírilo najmenej na 180 stupňov. Naopak pomocou astrálnej sily si môžeme posilniť hmotné oči, a tým zlepšiť videnie aj sa okuliarov postupne úplne zbaviť.

Možno astrálne cestovať aj napr. V škole pri výučbe, bez toho aby si to niekto všimol, len s napríklad so sklopenou hlavou nad knihou?

Áno, možno - Keď máme astrálne cestovanie skvele ovládnuté, alebo k nemu máme predispozíciu. Nie je to bežná schopnosť, ale sami sme na našej prednáške zažili, že nám žena vystúpila z tela posediačky na relatívne nepohodlnej stoličke a astrálne sa prechádzala po Karlovom moste, a to vo chvíli, keď sme robili len hlboké uvoľnenie tela a dávali sme ľuďom návod, ako môžu doma vystúpiť.

Napriek tomu odporúčame dať telu najavo, že si ho vážime, a zaujmeme pri astrálnom cestovaní pohodlnú a bezpečnú pozíciu, aby sa mohlo úplne uvoľniť.

Môžu sa pri astrálnom cestovaní uvoľniť zvierače a dôjsť k únikom vylučovania ?

Vo chvíli, keď astrálne cestujeme, naše telo je v hlbokej relaxácii, ktorá je podobná ku kvalitnému spánku. Teda ak  týmto netrpíte počas spánku, nebude sa vám to stávať ani pri astrálnom cestovaní.

Mnoho ďalších otázok preberáme na prednáške o astrálnom cestovaní, a Vyvraciame tak zakorenené mýty o nebezpečnosti a zložitosti astrálneho cestovania.

 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať

Webinar o astrálnom cestovaní

16. 10. 2020 od 19 hodin

zdarma