Prekonala som strach a vystúpila som

Monika je úžasná mladá energická slečna, s ktorou bola radosť sa zoznámiť a objavovať skryté zákutia nášho života v podobe astrálneho cestovania. Ďakujeme za krásne spísaný životný príbeh:

"K téme astrálneho cestovania som v podstate prišla ako slepá k husliam. Vždy ma ale zaujímalo duchovno, mystična, nevysvetliteľné javy, skrátka "niečo medzi nebom a zemou". A tak sa stalo, že sa v mojom živote objavil človek - bola to moja spolubývajúca, ktorá je zároveň aj nositeľka rovnakého priezviska ako ja - čo rozhodne nemôže byť náhoda - a tento človiečik nechal zaklíčit semienko zvedavosti, keďže na túto tému spoločne prebehli dlhé a veľmi zaujímavé diskusie.

Vďaka tomu som sa aj ja začala aktívne zaujímať o astrálne cestovanie ako také a mala obrovskú chuť ho zažiť, lenže mala som pred ním rešpekt a radšej si dávala na čas. Onedlho sa ale začali diať zvláštne prejavy pri spánku (respektíve pri prebúdzaní), ako neuveriteľné hučanie v ušiach, pocit, že je niekto v miestnosti, spánková paralýza, uvedomenie, že moje telo spí, ale myseľ je už hore, vídala som zvláštne obrazy, ako by sa otvárali dvere do nejakej inej dimenzie ... vždy som sa príšerne vyľakala a okamžite prikázala telu, aby sa prebudilo, pretože v tom čase už som cítila, že moje astrálne telo sa chystá vystúpiť. Keďže to bol pocit neznámy, v ľudskej prirodzenosti je vždy všetko neznáme skrečovať - ​​rovnako ako som to vždy urobila ja.

Všetko sa zlomilo pri stretnutí so Sidrisem a Teri, s ktorými sa mi prvýkrát podarilo vystúpiť. Je to pocit, ktorý sa musí zažiť, veľmi ťažko sa dá popísať. Ja treba mala za to, že sa astrálne telo bude podobať tomu môjmu reálnemu, ale pri výstupe som napr. Necítila ruky, mala som pocit, že ich nemám, a nedokázala som sa pohnúť - akoby som zabudla, ako sa to robí.

Ale aby som nepredbiehala ... po dôkladnom uvoľnení za pomoci Sidrise som bola úplne pokojná, uvoľnená a už som mala nacítené svojho astrálneho dvojníka a vďaka Teri som jasne cítila, ako mi pomáha "vytiahnuť" z tela svojho tzv. Astrálníka. A potom sa to zrazu stalo ... ocitla som sa v čiernej ničote ... ubehlo pár sekúnd, a pretože už bola pokročilá hodina a ja som bola už veľmi unavená, neudržala som sa mimo telo dlho a nasledoval prudký náraz späť do tela, kedy ma až fyzicky bolela hruď, ako astrálny dvojník dopadol.

Bolo to všetko nové a nepoznané a potom, akonáhle už som bola doma a všetko vstrebávala, som zistila, že sa mi otvorili ďalšie dvere, a to v podobe lucidného snívania, ktoré som sa naučila. Viem už vďaka Sidrisovi a Teri vypozorovať dobu, keď fyzické telo ešte spí, zatiaľ čo moja myseľ už je bdelá a dokáže snívať vedome - dokonca som vstúpila do sna svojmu priateľovi. Ten na mňa prehováral, ja som počula jeho hlas a po prebudení som mu svoje zážitky rozprávala a on mi potvrdil, že vraj mal sen, kde som sa mu zjavila a prehováral na mňa presne to, čo som počula aj ja.

Toto sa musí naozaj zažiť a ja všetkým želám, aby tieto zážitky tiež mohli okúsiť - pretože to je to, čo tento život robí neobyčajným a kúzelným .

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať

Webinar o astrálnom cestovaní

16. 10. 2020 od 19 hodin

zdarma