Začiatky astrálneho cestovania - vaše prežitky

Začiatky astrálneho cestovania môžu byť u každého veľmi rozdielne. Kým niekto stojí okamžite pri svojej posteli a môže sa vydať na prieskum nehmotného sveta, iní sa posúvajú krôčik po krôčiku a prežívajú pocity malého dieťaťa, ktoré sa ešte len učia v astrálnom svete vidieť a chodiť.

Dnes pre vás máme tri krátke zdieľania od ľudí, ktorí sa už do astrálneho sveta dostanú, ale ešte sa v ňom len učia.

Martin, Vládca Sily

Nedeľa 16.6. som okolo ôsmej hodiny rannej prebudený rodinou, ktorá v kuchyni raňajkuje. Zapíšem si ranné sny a idem sa napiť a opäť ľahnúť do postele. Líham si na bok smerom k bielej stene pri posteli, čo je moja obľúbená pozícia v spánku.

Zrazu prichádza stav medzi bdením a spánkom, čo ma moc udivuje, pretože som sa o astrálny výstup vôbec nesnažil. Využívam túto šancu s nadšením a nejako intuitívne tlačím svoje astrálne telo smerom k bielej stene.

Chvíľu sa nič nedeje a hovorím si, zas to nevyšlo, ale opak je pravdou. Vidím bielu stenu a myslím si, že aj kúsok zásuvky, čo mám pri posteli. Pomyslím na vznášanie a cítim vznášanie, potom len vidím zahmlene bielu farbu, možno som bol až moc blízko steny.

Nemôžem kontrolovať svoju myseľ, ktorá stále hovorí "telo, telo, telo," a aj keď vôbec do tela nechcem, tak sa v ňom, ale so spokojným pocitom, ocitám. Čas asi od 5-10 sek.

Utorok 18.6. sa opäť prebúdzam po ôsmej hodine, zapisujem sny a zase si líham, aby som stihol nové snové prírastky. Po nejakej dobe sa opäť ocitám v stave medzi bdením a spánkom, som nadšený a tlačím astrálne telo dopredu.

Keďže sa o astrálny výstup snažím vyše pol roka, nečakal som, že sa mi to podarí opäť tak skoro. Najviac ma udivuje, že výstupový stav prišiel sám od seba, keď som na to ani nepomyslel. Ale ak sa o to pokúšam skoro každý večer, tak sa mi to nedarí. Vystupujem z tela a keďže som opäť fyzickým telom ležal smerom k stene, vidím bielo. Nejakým spôsobom som sa dostal až do stredu miestnosti, kde si všímam svoje zrkadlo. Pomyslím na to, že chcem stáť pevne nohami na zemi, a stojím.

Pozriem sa do zrkadla a vidím svoje astrálne telo v tvare presklenej siluety s krištáľovým odrazom. Potom už len pomýšľam na to, že chcem mať otvorené oči, aby som si mohol potvrdiť, že je to realita. Tak sa ocitám vo fyzickom tele a viem, že to bolo ono. Len ma teraz štve, že som sa tak skoro vrátil. Čas medzi 10-15sek.

Peter

Ahoj, včera sa mi to tiež stalo: skúšal som astrálnu projekciu, ktorú skúšam už dlhšiu dobu, ale strach ma blokoval. Včera som si konečne nahlas povedal, že sa nebojím a verím svojmu sprievodcovi, ktorý ma bude sprevádzať. A čuduj sa svete, konečne sa niečo začalo diať, nevystúpil som však úplne, ale pocity, ktoré popisuješ, boli dosť podobné. Najprv mi bolo divne, ako by mi mala prasknúť hlava, k čomu sa pridalo točenie. Bolo to zvláštne, a hoci som nevycestoval, zaspával som s pocitom radosti - teraz už viem, že to pôjde ...

Pavol, Vládca Sily

Dnes som si po rannej meditácii ešte poležal. Zavrel som oči a otočil sa na bok. Asi po dvoch minútach som sa dostal do pre mňa známeho zmeneného stavu vedomia. Paralýza tela, burácanie v ušiach a silné vibrácie. Zostal som v kľude a rozhodol sa, že vystúpim z tela. Pokúsil som sa posadiť, ale niečo ma držalo v tele a cítil som sa ťažkopádne. Potom som vyskúšal techniku ​​výstupu z hlavy.

Zrazu som cítil stav bez tiaže. Cítil som, že už sa vznášam nad fyzickým telom, ale stále som nič nevidel. Problémy so zrakom po výstupe mám poslednou dobou vždy, keď sa mi podarí vystúpiť.

 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať

Webinar o astrálnom cestovaní

16. 10. 2020 od 19 hodin

zdarma