Takto som prvýkrát vystúpila

Prvé astrálne zážitky sú pre každého z nás neopísateľne silné zážitky. Sme veľmi radi, že všetko s nami zdieľate a my tak môžeme tento jedinečný zážitok popisovať z mnohých uhlov pohľadu. Tu si môžete prečítať prvé astrálne vystúpenie Vládkyne Sily menom Voupo.

Začína to silným zážitkom

"Motá sa mi hlava. Motanie by som prirovnala k niekoľkým jazdám na centrifúge, zmieta so mnou pocit na zvracanie (ako, keď to preženiem, s panákmi na oslave) a začína mi byť dosť nevoľno (ako keby som mala každú chvíľu omdlieť). Je to veľmi nepríjemná kombinácia!


A zrazu som väčšia, akoby nafúknutá, a vznášam sa pár desiatok centimetrov nad svojím vlastným telom. Trvalo to síce len niekoľko málo sekúnd, ale bolo to živé a neopísateľne silné - akoby tryskajúce. Som to ja, ale úplne iná ja, než ako sa poznám a bežne vnímam - je to úplne rovnaký pohľad na miestnosť, ktorú dokonale poznám, ale napriek tomu sa pozerám absolútne inak. Pozerám a vnímam úplne neznámym spôsobom, ktorý je veľmi intenzívny a silný - a napriek tomu mi nič z toho nie je cudzie. Nie, práve naopak! Tak presne toto bol môj prvý výstup.

Návrat do tela bol tiež veľmi silný

a nie teda zrovna príjemný . Keď prehliadnem zimnicu, ktorá mnou otriasala ešte niekoľko minút po návrate, bolelo ma celé telo. Bolesť fyzického tela by som prirovnala k niekoľkým hodinám v posilňovni pri dosť náročnom tréningu. Najväčšia bola bolesť v rukách, ktoré boli niekoľko desiatok minút až ochabnuté. Avšak tieto fyzické nepríjemnosti dosť prekonával pocit, ktorý som mala - mentálne / duševne / psychicky som sa cítila silná a bola som v takom znení zmien stavu vedomia. Proste tak trochu mimo, ale v dobrom slova zmysle. " Voupo


Toto bolo skutočne veľmi silné. Niekto z vás bude prežívať podobné pocity a motanie hlavy, žalúdka, a následnej bolesti fyzického tela. Iní z vás budú prežívať láskyplný jemný výstup z hmotného tela a rovnako tak príjemný návrat do hmoty. Každý sme originál a nejde paušalizovať, ako má kto vystúpiť. Astrálne cestovanie je o sebapoznaní a nájdení vlastného unikátneho kľúča, ktorý dočasne odomkne dvere z hmotného tela k astrálnemu svetu.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať