Stretnutie s partnerom v lucidnom sne. Príbeh a návod.

Neprežívaš tu smäd, ani únavu ... Chceš byť na najvyššej hore sveta? Stačí iba pomyslieť! Chceš sa preletieť nad oceánom? Ihneď reálne cítiš svoje telo, ako ho ovieva vzduch aj so všetkými pocitmi, ktoré zažívajú vtáky pri lete. Však áno, poznáme to predsa všetci, tieto sny patria medzi najobľúbenejšie a takto si ich môžete dopriať aj každý večer, vedome!

Prečo lucidné snívanie

Získaš nekonečné ihrisko pre tvorenie vlastnej reality a plnenie prianí. Tu môžeš doslova čokoľvek, od hrania až po tvorenie reálnych projektov, ktoré v snovej realite testuješ a následne ich len stvoříš v hmote. Zároveň si si vedomý sám seba aj počas spánku. Predsa nie je v poriadku večer zaspať a ráno sa zobudiť a približne 8 hodín prenechať vládu nad nami samými ... čomu? komu?

Základom pre lucidné sny je vedomý deň, v ktorom žiješ najkrajší život. Denné aj snové stavy sú prepojené. Však to poznáš, večer zaspávaš s láskou a navzájom si hovoríte: "Necháme si zdať spoločné sny" a ono sa naozaj niekedy zadarí!

Schopnosť žiť vedome aj v snoch sa darí s dlhodobým zámerom. Večer necháme fyzické telo úplne uvoľniť a tesne pred jeho zaspaním sa ladíme na myšlienku "Vedome snívam, ovládam svoju snovú realitu".

Fakt: Väčšina záujemcov o vedomé sny nejde dostatočne hlboko a končí veľmi skoro. Áno, lucidné sny si môžeš len skúsiť ... alebo ísť oveľa, oveľa ďalej. Kto tak raz urobí, už neprestane, pretože nájde veľkú Silu a poznanie, pochopenie tohto sveta. Vyžaduje to však ozajstnú túžbu po poznaní, lebo to čo nájdeme, je nečakane dokonalé. Napríklad niektorí Vládca Sily sa špecializujú na snívanie a dosahujú úžasné výsledky, ktoré presahujú až do hmoty…

Snový svet

Ako vyzerá lucidný sen, alebo dokonca partnerský lucidný sen? Uvediem vás od zaspatia, kedy prepadnutie do spánku bolo náhle. Ocitám sa v dlhej chodbe, stojím vo fronte ľudí čakajúcich na otvorenie dverí do triedy. Realita je veľmi verná, všetko je dokonalé, len podlaha je bez detailov a kraje sa nepatrne vlnia. Predo mnou stojí priateľka, pozerám sa na ňu, ale ona ma nespoznáva ... "Čo to? Prečo sa ku mne nehlási?“

Kľúčové je uvedomenie sna

V tom mi to došlo! Ja do školy už nechodím, nikdy som nebol na tomto mieste a navyše je vylúčené, aby ma partnerka nespoznala! Som v sne! V tom sa snová realita začína ľahko rozpadať, podlaha je vláčna a moja myseľ sa práve oslobodila od témy. Som stále na chodbe, ale myšlienkami viem, že si teraz môžem robiť čokoľvek!

Spomínam si na rozhovor z dňa, keď ma priateľka chcela vziať do školy. "Tak preto som na tak čudnom mieste! Sme v jej sne ". V tej chvíli mi bolo jasné, že nesmiem vytvorený sen rýchlo meniť, inak sa mi priateľka prebudí a bude po spoločnom lucidnom snívaní. Zostávam preto na mieste a hľadím na ľudí okolo nás, nikoho stále nespoznávam, som s jej spolužiakmi. Hľadím priateľke do očí, ona sa na mňa pozrie a stále nespoznáva, pozerám sa druhýkrát, nič ... tretíkrát, nič ... ale na piaty krát sa jej rozžiarili oči, ihneď ku mne uteká a dlho sa objímame.

Ale stále sme v jej sne. Hovorí, že ideme neskoro! Prichádzame už do triedy plnej študentov. A práve túto chvíľu som si užil, veď som v sne! Schválne, kam až ďaleko to nechá priateľka dôjsť.

.

Hrajte sa so snom, meňte ho

Vchádzam do triedy so zdvihnutou hlavou a nechávam sa s plnou parádou vítať profesorom aj triedou. Usadám, zatiaľ čo priateľka sa mi opäť ponorila hlboko do snovej reality a sadá na iné miesto. Začína prednáška, ktorá v sne nedávala žiadne kvalitné informácie, skôr len zážitok dôležitého sedenia.

Napadá ma: "A to teda nie, je to náš sen, tak si ho užijeme". Preberám iniciatívu a vypytujem sa na odborné témy, hoci o nich neviem vôbec nič, ale pretože som celkom samozrejme napojený na snové Vedomie, tak za chvíľu perlíte a vediem prednášku už len ja. (Vedomie, Snové Vedomie, Astrálne Vedomie či Akašické knižnica je zdroj všetkého poznania, akási wikipédia, či kolektívne vedomie všetkých bytostí, kam sa všetky myšlienky zapisujú.) A konečne to priateľku trklo! "To je nezmyselné, prečo nesedím zo Sidrisom a čo to hovorí za veci ?!"

V tú chvíľu sa priateľka prebúdza do snovej reality a už plne cíti možnosti, ktoré sa nám naskytujú. Pridáva sa k odborným otázkam a uchechtávame sa nad zábavnou situáciou, že čím viac sa prebúdzame, tým menej sme napojení na snové prostredie a tým viac sa sen snaží nás vtiahnuť späť. Ale ... tu vážne byť nechceme, hurá užiť si iné a krásne miesta!

Tvorte si svoju snovú realitu, libo tango?

Nachádzame sa vo voňavej podkrovnej miestnosti osvetlenej sviečkami. "Hm, čo by sme tak mohli pre začiatok skúsiť? Tanec !! ". Hudba sa sama spustila, ruky sa preplietli a telá sa pripravili do tanečného pohybu ... Tak nádherne, tancujeme ako v bežnom živote! Ale tu môžeme viac! Chceme tancovať Tango De La Muerte ako profesionáli! A v tej chvíli sa naskytol dokonalý tanec, vypilovaný do každého pohybu! Len naše tváre sa chechtajú z nadšenoti sveta neobmedzených možností!

Nie sú tu žiadne nutkavé potreby ako únava a smäd ... Len si plníš svoje túžby!

Ako reaguje pud sebezáchovy sna

Tentoraz som sa chcel spoločným snom nechať prekvapiť ... A to bola počiatočná chyba, ktorá sa nám ukáže v ďalších odsekoch nášho príbehu ... prestal som totiž sen viesť, ale začal viesť on mňa ... S akou ďalšou realitou teda príde?

A pozri, v okamihu sme v ohromnej miestnosti podobnej hradu, alebo radnici! Čakáme, ale nič sa nedeje .... Z dlhej chvíle si jednoduchým pomyslením sadíme stromy, potok cez schody, teplé ovzdušie, a už je miestnosť príjemnejšia.

Obrovskými hlavnými dverami prichádza dobrý priateľ, a tak k nemu bežíme a navzájom si hovoríme: "Poooď, bude zábava, skúsime ho tiež prebudiť!". Utekáme za ním a pýtame sa, aké je vonku počasie. On sa pozrie cez vstupné dvere: "Sneží."
Zasmiali sme sa a v okamihu zmenili počasie: "A čo teraz?", Pýtame sa. Stál akoby nič a že vraj svieti slnko. Vôbec mu ale neprišlo divné, že sa počasie tak strieda. Meníme počasie pomaly každú sekundu! On zaryte odchádza a ide si zas po svojich. Holt niektorým ľuďom môžete ukázať čokoľvek, ale nepreberú sa.

Tip: Vedomé sny prežívaj iba s ľuďmi, ktorí sa o cestu Snílka zaujímajú vedome. Ani v bežnom živote občas niečo špecifického nevysvetlíš priateľovi, ktorý sa o danú tému nezaujíma, nieto v sne .... Nestrácaj zbytočne svoje snové vedomie a Silu.

Vždy musíš vedieť čo chceš, inak sen prevezme vedenie

Nepodarené pôsobenie a rozhovor s dobrým priateľom ma vtiahol do reality sna a ten ma začal viesť svojim vlastným príbehom. Priateľka už odišla späť do fyzického tela a ja som bol navštívený miestnym radným, ktorý bol veľmi rozhorčený, že si len tak meníme počasie, ako sa nám zapáči. Rád by zapálil sviecu, ktorá situáciu urovná a či nemám nič proti. Nenamietal som, ale už len tento rozhovor, toto vyrušenie ma vtiahlo opäť do sna o sviečke a snového prostredia s veľkou miestnosťou plnou ľudí. Stále som si uvedomoval, že ide o sen, ale už som ho nemal pod kontrolou.

Buď aktivný tvorce svojho sna

Bol som zvedavý, čo sa bude diať ďalej a tak som len vyčkával opretý o stoličku, kým mi došlo, že sa snu začínam podvoľovať a za chvíľu by som tak prišiel aj o svoju myseľ. Pomáham si: "Som Vládca Sily Snílek, nie obdivovateľ snov, ale ich tvoriteľ!"

Ak by som podľahol tomu krásnemu pocitu, že sa práve teraz ocitám v tom najzaujímavejšom príbehu všetkých čias, tak by som bol opäť obyčajnou bábkou v príbehu, ako sa deje v bežných snoch. "Predsa sa však nevzdám svojho lucidného sna, to teda nie!" Začal som opäť ovplyvňovať sen, ale on sa prostredníctvom radného vzpieral! Stále vytváram svetlo, on tmu, svetlo, tma, svetlo, tma ... A v tom prichádzam k pochopeniu, že snívam realitu radného! To on (radný = sen) sa ma snaží prehovoriť, že svetlo robím ja a on zas tmu. Preto v okamihu upokojím myseľ a všetky tvorenie ustávajú ...!

SOS: Moja osobná snová sféra

Ocitám sa už v dobre známej sfére, kde je človek šťastný sám o sebe. Nič ho nesvrbí, nič nepotrebuje, na nič nemyslí. Človek je tu šťastný ... Pocit pokoja, lásky a bezpečia ...

Vďaka vstupu do tejto osobnej snovej sféry som opäť došiel k ďalšiemu úplne reálne prežitému pochopeniu, že na svete nie je nič dôležité, nie je nič, čo by sme museli robiť, vlastniť, získať ... Nie sú žiadne vlastnosti, ktoré by boli dobré / zlé, jemné / hrubé , svetlo / tma .. Všetko je to len hra, ktorú sme si vybrali, aby sme získali zážitky, prežitky a pochopenie. Keď sa preto vydáme za hmotný svet, za svet snov a ešte oveľa ďalej, tak zistíme, že NIČ je všetko a všetko je nič. Len šťastie ...

Vedomé prebudenie stojí za to

Vo chvíli tohto pochopenia som bol navrátený do hmotného tela a prežil nie prebudenie, ale sledovanie svojho tela, úplne reálne ... a následne vedomé otvorenie očí, s telom už v plnej sile!

Zážitok vedomého snívania sme schopní prežívať všetci. Prečo sa nechať v noci unášať často nezmyselným a zmäteným príbehom bez našej účasti, keď môžeme žiť nielen vo dne, ale celkom vedome aj v noci, keď telo odpočíva!?!

Veľmi účinný návod

K získaniu schopnosti vedomého lucidného snívania by si mal venovať každý deň chvíľku času a trénovať:

1) Ovládnutie svojej mysle cez  návod.

2) Každý večer zaspávať s vedomou myšlienkou a túžbou po vedomom snívaní: "Vedome snívam." Toto opakuj až do úplného zaspatia.

3) Kontrola reality: Je veľa spôsobov, ako tento test vykonávať. Najúčinnejšie sa nám osvedčilo sa čo najčastejšie zastaviť počas dňa, rozhliadnuť sa okolo seba, či je všetko reálne a následne vykonať nereálnu vec. Napríklad pomocou myšlienky vytvoriť pred sebou strom. Všetko je treba brať veľmi vážne, ako keby sme vytvorenia stromu boli schopní - vo sne toto dokážeš a hneď si uvedomíš, ktorá bije. :)

4) Zapisovanie snov: Áno, pre väčšinu ľudí veľmi nezábavná činnosť, ale pre lucidné sny úplne nevyhnutná. Ráno po prebudení si zapísať všetky sny a večer pred spaním si svoj denník prečítať a čo najreálnejšie sen opäť prežívať v bdelom stave. Tým sa mnoho násobne zvýši šanca, že sa opäť ocitneš v tom istom sne a k prebudeniu v sne, je teda už len krôčik.

Gratulujem! Skôr alebo neskôr sa to stane každému, len priateľu vydrž!

Ako Vládcovia Sily sa reálne stretávame v sne

Poďme oveľa ďalej ... ako malý príklad sa vedome, reálne a potvrditeľne Stretávajte v sne s viacerými priateľmi a odovzdávajme si celkom konrétne informácie! Chce to však už tejto ceste venovať životnú náplň všetkých zúčastnených. Preto sa vedomé lucidné sny reálne učíme na ceste Vládca Sily.

 

Aké máte skúsenosti vy?

"Čo sa týka poznávania jemnohmotného sveta, tak sa mi to postupne všetko otvára. Zo začiatku po tvojej prednáške o astrálnom cestovaní a vedomých snoch, som v ten istý deň bol v jednom sne, kde som si povedal, že chcem astrálne vystúpiť a "oddelil" som sa v tom snovom svete a mal tam parádnu voľnosť a všetko videl krásne naživo a mohol si lietať a všetko testovať. Vlastne taká pekná simulácia a príprava na AC. Tie zážitky sa mi postupne stupňujú. Často je to v snových svetov, ktoré sú už defakto vytvorené a ja si na ne veľmi často aj spomeniem, keď sa tam dostanem. Takých svetov mám celkom veľa a pravidelne sa do nich každú noc vraciam. Milujem tú možnosť, keď si uvedomím, že môžem lietať a len tak trebárs pozorovať stromy. To je pre mňa vždy ten najlepší zážitok. "
Ján

 

"Ráno som sa prebudil a bol som ešte v ľahkých driemotách. Zrazu som si uvedomil, že by som chcel zase skúsiť opustiť telo, tak som si predstavoval, ako sa oddeľuje vedomie a naciťujem astrálne telo. Potom som sa asi behom 10-15 sekúnd oddelil od tela a vyletel - mohol som normálne chodiť po izbe a lietať. Bol večer a v tom okamihu som videl svoje telo, ako leží na posteli a keď som preletel nad snúbenicou, tak som videl, ako si niečo všimla, ale nevedela čo, takže zasa pokračovala v spánku. Ja medzitým som sa snažil nejako overiť, či je skutočné, to čo vidím. Preletel som preto oknom a vznášal som sa nad ulicou vo väčšej výške. Zrazu mi ale došlo, že sa zrejme nejedná o typické AC, pretoze na našej ulici bola potopa a zmenila sa na rieku. Na chodníku bolo asi meter vody a nejaký chlapík v pracovných veciach (takých tých reflexných - mal na hlave aj čelovku) držal pred sebou mapu a ešte sa s niekým radil. Všetko bolo veľmi skutočné a bolo úžasné, že môžem lietať, čo je moja najobľúbenejšia disciplína vo všetkých týchto zážitkoch a len tak všetko pozorovať a uvedomovať si, ako je to na pohľad skutočné a že plne vnímam všetkými zmyslami, môžem cítiť telo, ktoré je tak príjemné a akoby nabité energiou, ktorej prúd cítim. Aj keď sa jednalo zrejme o Vedomé snívanie (ale živšie, než som kedy zažil a dokonca v izbe!), Bol to parádny zážitok. "
Peter

 

"Mal som bežný sen, kde sa mi ku koncu snívalo, že mi učiteľka (učila nás na strednej fyziku - veľmi zásadová žena vo veku asi cez skoro 70 rokov) dala za úlohu preložiť jej 2 A4 papiere z angličtiny do slovenčiny. Tak som na tom pracoval a prekladal, keď zrazu povedala, že už musíme odovzdávať diktát, ktorý sa práve písal, ale ja som prekladal a nemohol som teda zvládať oboje. Tak som bol naštvaný a snažil sa jej vysvetliť, že to nie je možné stihnúť. Ona to ale nechápala, tak som sa naštval a uvedomil si, že vlastne môžem lietať. Stál som potom následne v K. Varoch v centre mesta (Tržnica) a pomaly sa vznášal a nadobúdal väčšie a väčšie uvedomenia a reálnejšieho zážitku, až to bolo úplne silné a skutočné a ja som letel vo veľkej výške a pridával na rýchlosti. Letel som nesmierne rýchlo ako tryskáč a užíval som si to dokonale! Úplná paráda! Celý ten let trval asi 15-20 sekúnd, ale úplne úžasný zážitok, potom už som cítil, že sa pomaly telo vracia k životu a snažil som sa to ešte chvíľu vydržať, ale už to nešlo, tak som sa prebudil. Tieto zážitky mi vyvoláva predovšetkým to, keď aspoň 30-40 minút pred spaním naciťuju astrálne telo a učím sa vedome byť v prítomnom okamihu a držať svoje vedomie aj napriek tomu, že telo je tak príjemne uvoľnené a najradšej by spalo. A tak ďalej držím vedomie, kým nezaspím. Takže pokračujem v tréningu toho byť bez myšlienok, potom príde ten rozšírený stav / tranz, v ktorom zotrvávam ďalších trebárs 20-30 minút, než zaspím. "
Daniel

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať

Webinar o astrálnom cestovaní

16. 10. 2020 od 19 hodin

zdarma