Kedy astrálne cestovať?

Kedy najlepšie astrálne cestovať? V najrôznejších materiáloch sa dočítate, že najlepšie je cestovať o splne a hlavne necestovať, keď je búrka! Poďme dať všetky obmedzenia preč a celú vec si podstatne zjednodušiť.

"Cestuj, kedy chceš!"

Že by to bolo až také jednoduché? Áno, skutočne je. Ale ak chceš pár tipov na to, kedy je ten najvhodnejší čas, tu sú:

1) Cestuj, keď je tvoje fyzické telo unavené

Každý má iný životný režim, niekto chodí na nočné, niekto je sova a iný škovránok. Preto počúvaj sám seba a astrálne cestuj, keď je tvoje fyzické telo unavené. Lepšie sa totiž uvoľní a ty môžeš ľahšie vycestovať.

2) "Ideálna" hodina je medzi 3. a 4. ráno

Je to čas, kedy je vonku pokoj a väčšina ľudí spí. Zvonku prichádza málo zvukov a tak je koncentrácia na astrálne cestovanie oveľa silnejšia. Choď normálne spať, nastav si budík na 3. hodinu ráno, vstaň, opláchni si tvár studenú vodu (toto ti zaistí, že sa trochu preberieš a hneď nezaspíš) a choď cestovať. Tvoje telo sa behom pár minút opäť uvoľní do stavu spánku a je len na tebe, aké máš silné vedomie. Vydržíš nezaspať a astrálne vystúpiš?

Chceš viac a mať okolo seba astrálnych cestovateľov?

Tak poď s nami spoločne nacvičovať astrálne cestovanie! Stretávame sa online raz mesačne a prebúdzame veľké Sily. To ti pomôže nájsť ten správny smer. Tu nájdeš Spoločný nácvik astrálneho cestovania.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať