Prechod z posmrtných sfér do vyšších

Priatelia, je nádherný dar spolu ísť každým dňom ďalej a poznávať život vo všetkých uzloch osudu. Obdarúvajú nás príbehy, ktoré sú naozaj prebúdzajúce. Viac tak povie náš čitateľ Stanislav, ktorý privolil, aby sme boli pri ukážkovej ceste každého z nás v astrálnej sfére:

Dobrý deň, obraciam sa na Vás ako na odborníka vo veciach medzi nebom a zemou, človeka na svojom mieste. Celý život sme mali šťastné manželstvo, so ženou sme tvorili harmonický celok, dodávala mi silu a energiu a ja jej pokoj a rozvahu. Nedávna udalosť sa pre môj život stala prelomová, pred pol rokom mi však žena zomrela na rakovinu a zrútil sa mi svet. Ocitol som sa na životnom rázcestí, tento životný moment a okolnosti s tým spojené, ma vedú na duchovnú cestu. Podľa lekárov mala s pomocou liečby 90% šancu na vyliečenie. Posledný rok, v čase choroby mojej ženy, sa mi prihodilo pár pozoruhodných udalostí, ktoré ale nepovažujem za úplne prekvapivé.

Pýtal som sa toho hore, prečo to všetko?

Ešte pred jej odchodom mi bolo odpovedané, že cez bolesť a utrpenie sa dôjde k pebudeniu a poznaniu. Upokojilo ma to, pretože som si myslel, že je to vztiahnuté na moju ženu. Prial som si, aby jej bolo pomáhané, ako tu na zemi, tak aj hore, lebo podľa mňa to bola čistá duša. V živote neublížila, neuškodila, rada pomohla, bola priama a povedala svoj názor, veľmi som si ju za to vážil.

Počas tejto liečby som mal sen,

kedy som ju v nemocnici išiel navštíviť a ona sa posadila na posteľ, ja som sa jej opýtal: "ahoj, ako ti je?" a ona,

"nič moc, za 3 mesiace umriem“.

Okamžite som otvoril oči a hovoril si, že to bude len sen. Vypudil som to z hlavy, nechcel som nič privolávať, veď podľa lekárov sa uzdraví. Presne na deň za 3 mesiace umrela.

Ďalej sme spolu hovorili

Po jej smrti som mal niekoľko ďalších "snov", kedy sme spolu komunikovali, o tom som na sto percent presvedčený.

1. mesiac Vo sne sme spolu a žena hovorí, že je tam šťastná a spokojná, ale dostať sa sem je ťažké.

2. mesiac Pred spaním som sa niekoľkokrát pýtal, čo mám teraz robiť, ako sa mám vo svojej situácii zachovať, nech ma príde navštíviť. V polospánku k ránu ma navštívil jej hlas, myšlienky, že sa nemôžeme vidieť (je založená na iných vibráciách), že sa nemôžeme počuť (dorozumievajú sa na iných frekvenciách), nech sa netrápim, nesmútim, nech sa radujem zo života, užívam si života a som šťastný.

3. mesiac Som s ňou, ale už to nie je tak jasné a konkrétne, uľavilo sa mi a už nie som tak smutný

4. mesiac Posledný sen, kedy sa so mnou lúčila, hladkali sme sa s tým, že už nikdy nepríde a neuvidíme sa, bolo to bez slov, skôr pocitovo, ráno som sa zobudil pokojný, vyrovnaný, zmierený s osudom.

Pred smrťou,

asi tri mesiace, som sa v duchu pýtal, ako by som jej mohol pomôcť. Dostal som pomerne detailný návod cez automatické písanie, ale žena už cítila koniec a jej telo bolo zdecimované chemoterapiami. Ak sa pýtate na automatické písanie, potom som ráno jednoducho sadol, vyčistil si myseľ a začal písať. Jasne som vedel, čo by jej pomohlo, malo to hlavu a pätu.

Budem robiť, čo ma baví

Som sám, rozmýšľam o svojej budúcnosti, jedno viem iste, budem robiť, ak to pôjde, čo ma baví. Budem mať pokoj a mier v duši a dobré srdce. Vždy pri mne stál môj anjel strážny, v detstve, kedy sa ma pokúsil prepadnúť pedofil alebo pri páde z 1. poschodia na betón, pri šmyku auta na mokrej vozovke, vždy som si uvedomoval, že zasiahla vyššia moc, v podstate som zo všetkého vyšiel bez úhony.

 

Odpovídá Jindřich Sidris

Cesta meditácie je skutočne práve tá pravá, pretože akonáhle ovládneme myseľ, potom sa náš život kvalitatívne mení. Zmienili ste sa, že "bolesťou a utrpením sa dôjde k prebudeniu a poznaniu" čo je veľmi prebúdzajúce, lebo práve pre poznanie pomalého rozvoja, pre pohladenie, ale aj pre pohlavok sme tu. Kým nás však táto cesta neprestane doslova baviť a neodídeme do pokoja Vnútornej lásky, Meditácie, Pokoja, Ničoty a opäť ďalšieho napĺňania.

Stále žije

V čase troch mesiacov do rozlúčky s telom s vami žena nádherne komunikovala prostredníctvom svojho ducha. Kým potom ste spolu hovorili, a to musím povedať z potvrdených skúseností - úplne reálne, naozaj. Vy ste spoznal doslova, že vaša žena, vedomie vašej ženy, stále žije.

Odkaz "som tu šťastná a spokojná, ale dostať sa sem je ťažké" je naozaj veľmi dokonale vyjadrený, lebo síce sa každý dostávame do posmrtných sfér / astrálnej sféry, ale nie každý si tu dokážeme udržať láskyplný pokoj, nieto keď sa posúvame cez nechcenie ďalej do mentálnej sféry ducha, kedy je veľmi nutné udržať absolútny pokoj.

A tu pramení, prečo sa nemôžeme vidieť stále, lebo z mentálnych sfér je slabá motivácia dostať sa do hmotného sveta. Skôr zabúdame na všetko a tu je vidieť veľkú lásku vašej ženy.

Štvrtý mesiac potom môžeme plesať naozaj pokojom až radosťou, lebo vaša žena naozaj išla ďalej, do mentálnej sféry ducha a dosť možno ešte vyššie.

Pán Stanislav, vy ste došiel k tomu najlepšiemu, čo ste mohol, naozaj robiť, čo sa dá, čo nás napĺňa, a byť pritom v mieri, pokoji. Toto je práve ona cesta vedomého žitia.

Cítim k vám a vášmu poznaniu úctu, pretože prišlo v čase, kedy presne malo. Ďakujem vám, že ste sa podelil o úplne najlepšiu možnú cestu. Nech vaša cesta je stále tak pokojná, až snáď Zenová.

Stanislav

Ďakujem za odpoveď, som rád, že ste mi všetko objasnil. Je mi jasné, že mi ženu nikto nevráti, taký je osud. Moc si želám, aby sme sa niekedy v najbližších životoch stretli a nadviazali na to, čo bolo pretrhnuté. Je taká možnosť, keby si to želali obaja?

Jindřich Sidris

Ano.

Priama cesta ukazuje odpútanie sa od hmoty, priestoru, času a ísť aj z vyšších sfér ďalej. Keď sa však chceme opäť navrátiť a získavať skúsenosti na Zemi, v hmote, potom je to možné už len chtíčom.

Stretnúť sa so ženou môžete, ak to budete chcieť, aj vo vyšších sférach obidvaja. Potom sa stretnete aj v hmotnej sfére.

Musí to byť však želanie veľmi vnútorné, pretože vo vyšších sférach prestáva existovať všetko.

Význam má iba láska, pokoj, čistota bytia.

A práve preto Láskyplný svet dáva naozaj zmysel, teda ísť svojím životom úplne vedome a prebúdzajúco, vďaka čomu si vždy vyberáme svoje pôsobenie, hoci v akejkoľvek sfére bytia.

Všetko poznanie máme všetci.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať