Inšpiratívne články pre váš rozvoj

Vedomé lucidné snívanie, 1/5, Prebudenie do sna

Už vás tiež rozčuľuje, že o vás približne 8 hodín niekto rozhoduje a nemáte sa vôbec pod kontrolou? Aké by to bolo vedome žiť cez deň a rovnako vedome tvoriť snovú realitu, ktorá vás bude na slovo počúvať? Zrýchlil sa vám tep, hovoríte si: "Teda, tak to chcem zažiť!" Tak môžeme začať objavovať.

Po dvoch rokoch som astrálne vystúpila a pohodovo

Kedykoľvek si sadla na gauč či kreslo, uvoľnila hornú polovicu svojho fyzického tela, nacítila astrálne telo a skúsila vystúpiť. Toto praxou vymakala, že jej celý tento proces zabral 3 minúty. Robila to ale vždy, keď sa pohodlne usadila. Nijako na astrálne cestovanie netlačila, užívala si pocity astrálneho tela.

Pri astrálnom cestovaní som stretla silnú bytosť

Cítila som to úplne reálne aj na svojom fyzickom tele. V tú chvíľu sa opäť dostavil paralyzujúce strach, takto otrasne som sa bála len raz v živote, a to pri zoskoku z lietadla. Teraz už som vedela, že budem musieť zareagovať!

Prekážka pri astrálnom cestovaní? Využi ju vo svoj prospech!

Najjednoduchšie je dych opäť využiť vo svoj prospech. S výdychom sa ponárať do hlbších stavov vedomia a s nádychom posúvať von svoje astrálne telo. Toto ti určite pomôže sa posunúť zase o kúsok ďalej a prípadne sa teším na stretnutie v kurze.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Audio meditácie poznania

Realita je odrazom našich vlastných myšlienok ...
Práve preto je v našom najvyššom záujme prežívať len tie najlepšie myšlienky, ale to nie je vždy tak jednoduché...

Viac o audio meditáciách

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať