Ako získať astrálne prúdenie - 6 krokov k flow

Ako na to?

1) Ovládnutie vlastnej mysle

Prvým dôležitým krokom k akémukoľvek úspechu a vedomému tvoreniu vášho života je ovládnutie vlastnej mysle. Musíme sa naučiť púšťať nepotrebné myšlienky a naopak žiaducich myšlienok sa držať a nenechať sa rozptyľovať ostatnými dotieravými myšlienkami. K tomu, aby sme sa dokázali dostať do astrálneho prúdu, nám stačí ovládnuť prvé dva kroky z návodu - odkaz tu.
Pomôžu vám od nás priamo stvorené  audio meditácie .

2) Stanovenie si životného cieľa

Možno už trochu náročnejšia úloha, ale Keď nevieme, kam smerujeme, sme odsúdení blúdiť životom. Môžeme to prirovnať lodi plávajúcej v hmle bez kompasu. Teda stanovme si náš životný cieľ, zmysel života. Akonáhle ho nájdeme, budeme môcť každú činnosť porovnávať s našim cieľom. "Je táto činnosť v súlade s mojím cieľom? Chcem toto skutočne tvoriť ja, alebo to robím kvôli niekomu inému? "K tomuto kroku vám môže pomôcť tento návod:  Ako žiť svoj vlastný život

3) Absolútne sústredenie na vlastnú aktuálnu činnosť

Tu už využijeme našu zručnosť z prvého bodu. Ovládnuť jednu myšlienku a ostatnými sa nenecháme vyrušovať. Skutočne dôležité je vtiahnuť myšlienku (činnosť) do svojej sféry, do svojho bytia a svojich vlastných pravidiel. Nie vojsť do pravidiel danej činnosti. Aký je v tom rozdiel? Keď vtiahnete činnosť do svojej sféry, vy určujete pravidlá reality, a teda môžete čas ohýbať podľa seba. Keď ale vstúpite do reality danej činnosti, nastane situácia, že čas utečie tak rýchlo a vy ani nebudete vedieť ako.

4) Ignorujem vonkajší svet, ak ho ja sám nepotrebujem k svojej tvorbe

Veľmy silné tvrdenie, ale pravdivé. Ak chceme spoznať astrálny prúd a naučiť sa v ňom fungovať, nesmieme sa nechávať využívať okolitým svetom. Do astrálneho prúdu sa dostanete len vo chvíli, keď robíte činnosti, ktoré sú v súlade s vami.

5) Stanovenie si činnosti na daný deň

Na konkrétny deň si stanovte činnosti, ktoré budete prijímať do svojej sféry a nevymedzujte si pre ne vyhranený čas. Buďte Vládcovia svojej energie a určite sa vám raz stane, že namiesto očakávaných dvoch hodín uplynie napr. Len 30 minút.

6) Kedykoľvek vám to váš život dovolí, neriešte čas

Nechajte hodinky doma, vypnite mobilné telefóny a len žite. Mnoho ľudí tvrdí, že jediná hodnotná komodita na tomto svete je čas, že každý máme na tomto svete len obmedzený čas a to, ako ho rozdelíme, je len na nás a musíme dobre rozmýšľať, kam budeme náš čas investovať. Ale my už vieme, že existuje iba to, čomu venujeme naše vedomie, a pokiaľ prestaneme dávať dôležitosť času a budeme tráviť náš život zmysluplne podľa našich cieľov, môžeme sa dočkať len kladných výsledkov a naučíme sa pracovať s časom, nie pre čas.

Pokračujte na článok o flow, astrálne prúdenie.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať